IDUN Eyebrow Pencil

  - Annons -

  En av IDUN Minerals höstnyheter 2014 är ögonbrynspennor i tre olika nyanser. Jag har testat nyansen Ask som är en ljusbrun/blond nyans med en askig ton och den tänkte jag visa er nu : )

  Pennan är en udd som man vässar på ena sidan, och på andra sidan sitter en ögonbrynsborste så att man kan borsta till stråna. Perfekt med två produkter i en tycker jag!

  Ögonbrynspennorna innehåller dessutom vax för att ge mer stadga åt ögonbrynen, men jag har inte så bångstyriga bryn så det var svårt att märka någon större skillnad på den punkten.

  Det är väldigt lätt att jobba med pennan, den är varken speciellt torr eller krämig utan ett lagom mellanting. Färgen blir naturlig och jättefin, och man kan enkelt tona ut kanterna lite om man inte vill ha skarpa bryn.

  - Annons -

  Pennan är inte gnuggsäker men sitter bra hela dagen på mina bryn. Jag testade att måla på handen och gnugga med fingret och då försvinner färgen ganska lätt, men kommer man åt brynen så kommer inte färgen att förstöras, så lättgnuggad är den inte : )

  Med andra ord, en bra och lättarbetad produkt i en fin och naturtrogen nyans!

  Rekommenderat pris för pennorna är 159 kronor, hittar dom ingenstans på Internet än men dom borde vara ute i butik nu om jag har förstått det rätt.

  Här ser ni mina bryn i nyansen Ask!

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikelHelenas Beauty Palace
  Nästa artikelFin vardagslook steg för steg
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish