IDUN mineralrouge – Recension

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har testat IDUN Minerals rouge i nyansen Hallon, och den är väldigt, väldigt fin!

  Den passar jättebra till min vinterbleka hy, men jag ser framför mig hur fin den kommer vara i sommar när man fått lite bränna också :)

  Rougen är ett pressat puder och dosan är också makalöst snygg tycker jag, den innehåller även spegel vilket är ett plus! Den är enkel att applicera och går både att få diskret rosa eller en mer knallig färg och man applicerar större mängd. Blir jämn och fin på kinderna.

  idun-rouge-recension

   

  - Annons -

  Kostar ca 259kr. Finns att köpa här.

  IMG_2497_111

  Det är så svårt att få rouge att synas på bilder när man har det på kinderna tycker jag, man applicerar ju inte så mycket. Men jag la ett rejält lager på handen så ser ni nyansen bra!

  Och på tal om denna bild så kan jag även påpeka att jag fortfarande älskar mina naglar! Dom är såå jag, och faktiskt inte alls jobbiga att ha, man kan tro att man ska fastna överallt men det gör man inte :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelSparkling makeup
  Nästa artikelReese Witherspoon Sminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish