Imys.se

Jag älskar mitt bloggnamn “Imakeyousmile.se” men de gångerna man sitter vid en ny dator eller liknande och inte redan har det inlagt redan så är det lite långt att skriva. Men nu kan ni även skriva initialerna imys.se så kommer ni in på min blogg på det viset också! :)

Som ni vet så hette min gamla webshop imys.se, och nu har jag helt enkelt dirigerat om den sidan så att man kommer hit istället.

Smart va? :D

IMG_1469_111

Ha en trevlig kväll fina ni!

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish