Inredningskurs med Petra Hedin!

  - Annons -

  Creative Makeup By Her har ett samarbete med inredaren Petra Hedin som ska börja hålla i inredningskurser här på salongen. Jättekul verkligen!

  Ni måste kolla in hennes Instagram ”Harmoniinredning” om ni vill ha inspiration :)

  Den 5:e mars kickar vi igång kursen för första gången (inte första för henne, men för oss i vår lokal) och det är en lördag kl 14.30 och vi bjuder på fika och står självklart för kursmaterialet.

  Kursen tar ca 3 timmar och ni får lära er allt från färgsättning till belysning, trender och tips på hur du får till en personlig stil. Och självklart kan ni ställa alla möjliga frågor till Petra när kursen är slut :)

  12656417_10153340228605978_1066491145_o

  - Annons -

  Boka genom att maila eller ringa/smsa direkt till Petra, eller kom förbi salongen. Petra har ett start-erbjudande och kursen kostar nu 799 kr/person :)

  Har ni några frågor så är det bara att säga till så svarar jag så fort som möjligt, och är det några specifika frågor kring kursen så kan ni maila Petra direkt på info@harmoniinredning.net.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish