Inspirerande samtal med Caroline Hirons och Petra – grundaren av Pixi

  - Annons -

  Igår hade jag en riktig lyxdag då jag var bjuden på presslunch med Pixi på Berns i Stockholm! Ett riktigt trevligt pressevent de hade tillsammans med Caroline Hirons som har varit med och tagit fram rengöringen Pixi Double Cleanse som nu är en av Pixis toppsäljande produkter.

  Vi pratade med Caroline vid middagsbordet och hon berättade att det är mycket tack vare henne som Pixi Glow Tonic började hypas så mycket! Jag är med i skönhetsgruppen Beauty and Bullshit på Facebook och i en av trådarna så la folk upp bilder på sina badrumsskåp (alltså drömmen att kolla igenom!) och jag skrattade så mycket åt att i nästan varannat badrumsskåp så stod en Pixi Glow Tonic :) Såå omtyckt produkt!

  Och i goodiebagen fick jag en personlig Glow Tonic med mitt namn på, hur sött ♥

  Glow Tonic finns på Creativemakeup.se och kostar 299:-, vi har inte haft den i sortimentet så länge än (p.g.a. skyhög minimumorder på just denna) men vi har redan fått en 5-stjärnig recension från en mycket nöjd kund som ni kan läsa här!

  - Annons -

  Jag satt även och pratade med Petra, grundaren av Pixi (så härlig och inspirerande person!) och ganska snabbt sa hon “men är det du som är tjejen Uppsala som säljer så mycket Pixi-produkter??“. Alltså viiilken egoboost, den här kvinnan har alltså lanserat Pixi i över 2000 butiker bara i USA och finns på Kicks, Eleven, Sephora, Target you name it, och hon refererar till mig som “hon som säljer så mycket”. Galet! :)

  I höst kommer nyheterna till Sverige och bland annat en flytande concealer som jag gillade direkt när jag testade på handen, och sen i morse när jag applicerade den i ansiktet alltså WOW säger jag bara! Jag sätter alltid produkterna på prov ordentligt innan jag bestämmer mig men med 99,9% säkerhet kommer detta bli en av våra storsäljare så fort vi får in den i sortimentet. Jag är väldigt kräsen på concealers men denna är såå bra!

  Återkommer mer mer info om nyheter och recensioner längre fram.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Glow tonic är verkligen Underbart <3 Jag är helt hooked och genast efter första gången jag använde den visste jag att jag kan inte leva utan den! Älskar!
   Är så avundsjuk för din flaska med eget namn ;D
   Och heja! Så coolt det där med försäljningen, go lillsyrran!
   Kram från Tupu <3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish