Instantly Ageless före och efter – Recension

  - Annons -

  Här kommer en recension av Instantly Ageless med före- och efterbilder på resultatet. Har även recenserat produkten grundligt!

  Kolla in dessa före- och efterbilder som jag fotade här om dagen:

  instantly-ageless-before-after

  Före och efter – Min mun i avslappnat läge.

  - Annons -

  instantly ageless recension

  Före och efter – Min mun när jag ler (fast jag inte ser speciellt glad ut när man beskär så här mycket haha)

  Jag har en medfödd rynka från näsvingen ner till mungipan, och den är inte borttagen i photoshop och inte heller med något slags skönhetsingrepp, utan det är så enkelt som en kräm som “trollar bort” rynkor med en effekt som ska hålla i 8 timmar!

  Instantly Ageless har många av er säkert hört om redan? “Mirakelkrämen” som jämnar ut både rynkor och påsar under ögonen på bara två minuter. Det finns massor av Youtubefilmer som visar den snabba effekten, och den blev slutsåld i USA direkt när den lanserades.

  Jag har testat den och kan säga att jaa, den funkar faktiskt! Och det ser ni själva på bilderna också :)

  Däremot finns det detaljer kring den som tyvärr gör att jag inte är 100% imponerad, men jag tänkte skriva en detaljerad recension om den i ett inlägg nu så får ni bilda en egen uppfattning.

  instantly-ageless-i-sverige

  Instantly Ageless är inte en hudvårdkräm som permanent tar bort dina rynkor, utan mer som en primer som går att tvätta bort när som helst. Effekten ska vara i ca 8 timmar. Den innehåller: Vatten (Aqua), Natriumsilikat, Magnesiumaluminiumsilikat, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Fenoxietanol, Ethylexylglycerin, Gul 5 (Cl 19140), Röd 40 (Cl16035). Och det är peptiden Argireline som ger denna Botox-effekt.

  Den är helt ny i Sverige (lanserades i USA i november 2014, och i Sverige nu 7:e maj 2015) och kommer säkerligen få många återförsäljare ganska snabbt. Nu finns den att köpa på Lyko.se.

  Hur fungerar Instantly Ageless? Så här går det till:

  IMG_3708_111

  - Annons -

  1. Rengör huden och återfukta med dagkräm.

  2. Instantly Ageless kommer i väldigt små tuber, bryt loss korken från tuben (den går att sätta fast igen, om man vänder den åt andra hållet).

  3. Kläm ut en liten klick av krämen på fingret, du behöver inte mycket alls! Tar du för mycket så blir inte resultatet bra, men du får inte ta för lite heller, det ska vara fuktigt på huden utan att vara ett tjockt lager.

  IMG_3709_111
  4. Dutta på krämen med fingret på det område du vill släta ut. Använd inte krämen i hela ansiktet. Massera inte in den i huden, utan dutta på den på ytan.

  5. Fläkta med en tidning eller liknande så torkar det snabbare. Gör helst inga ansiktsminer på ett tag, man ser effekt efter 2 minuter men jag höll mig still i 10 minuter för säkerhetsskull.

  Under torktiden så stelnar krämen och jämnar samtidigt ut området på huden!

  instantly-ageless-före-och-efter

  Vad tycker jag om produkten? Så här var min upplevelse:

  Första gången jag testade den så tog jag pytte, pytte, pyttelite för jag hade hört att man får bäst resultat då. Dock hände knappt någonting, kändes lite stelt men inte alls mycket, men rynkan var kvar. Så jag tvättade bort det och la på igen, och då lite mer än innan, vilket resulterade i att rynkan försvann! Jag håller med om att det blev wow-effekt! Dock en väldigt stel känsla. Det blir som en plast-hinna på huden.

  Men när jag skulle sminka mig sedan så applicerade jag ansiktsprimer i hela ansiktet, men då försvann effekten och rynkan började synas igen, typiskt. Inte lika mycket som innan, men den syntes.

  Jag tvättade ansiktet igen och gjorde om hela proceduren, och tänkte sminka mig utan ansiktsprimern. Då sved krämen lite, antagligen för att det var 3:e insmörjningen på typ en timme. Men det blev inte alls bra, det såg flagigt och gult ut?! Råkade kanske ta för mycket.

  - Annons -

  Fjärde gången gick bättre och jag fick samma fina resultat som den andra insmörjningen som blev så bra. Jag sminkade mig då med mineralfoundation utan någonting fuktigt (men när jag läser om den så ska det gå att ha både flytande primer och foundation över). Rynkan syndes då pyttelite men nästan inte märkbar alls! Dock var det lite svårt att få sminket jämnt, det ville bli lite kakigt.

  instantly-ageless-pictures

  Här ser ni hur lite rynkan syntes efter foundation, men ja den kom fram litegrann konstigt nog. Den högra bilden är tagen 7 timmar senare, och då hade rynkan varit framme litegrann ganska länge, så hållbarheten höll tyvärr inte måttet enligt mig. Rynkan såg ut som på den nysminkade bilden i ca 2 timmar, sen kom den sakta tillbaka igen.

  Två dagar efter att jag använt krämen så blev jag torr och flagnade lite på det här området. Kan vara för att jag smorde flera gånger samma dag eftersom den krånglade, men det är i alla fall ett tecken på att den inte är direkt mild mot huden.

  Sammanfattning och fungerar Instantly Ageless?

  Ja krämen fungerar! Men resultatet håller inte direkt länge, den känns ganska starkt mot huden, blir inte snygg varje gång, och det var lite krångligt att sminka över resultatet. Dessutom känns den väldigt stram i ansiktet.

  Om jag rekommenderar den?

  Både ja och nej, jag tror dels att många av er kommer att få ett bättre/mer hållbart resultat än mig, min rynka är svår eftersom den sitter vid munnen som jag rör på hela tiden. Och jag tror att det är en bra produkt för er som har komplex över en specifik rynka/annan ojämnhet, men inte allmänt som en anti age-produkt för alla med rynkor som vill att de ska synas lite mindre.

  instantly-ageless-before-after

  Jag fick frågan om att sälja denna på Creative Makeup men kommer att avböja erbjudandet, den har lite för många negativa egenskaper för att jag ska kunna stå för den till 100%, trots att resultatet som ni ser på mina bilder faktiskt är riktigt bra.

  Vad tror ni om Instantly Ageless nu efter mitt inlägg? Vad väger mest, det ögonbrynshöjande resultatet eller alla små nackdelar (som i alla fall jag upplevde) som tillsammans blev ganska mycket negativt? Kommer ni handla? :)

  Man kan beställa den på Lyko.se om man vill testa.

  Ska bli kul att höra er respons. Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelMors Dag – Presenttips
  Nästa artikelSminka sig i sommarvärmen
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish