IsaDora All Day Long Lash Mascara

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har testat IsaDora All Day Long Lash Mascara och tänkte dela med mig av min recension :)

  Egenskaper:
  • Ge fransarna längs och separation
  • Bra hållbarhet hela dageb
  • Volym – byggbar formula för extra volym
  • Lätt att ta bort med vatten
  • Cremig, mjuk formulering

  Formulan omsluter fransarna med ett fuktresistent hölje som skyddar dem och ger den långvariga effekten.

  Kortfattat: Inte den allra bästa mascaran jag har testat, men absolut den bästa IsaDora-mascaran jag har testat!

  Mascaran håller allt den lovar! Den ger en utmärkt separation och längd, formulan är mjuk och enkel att jobba med och gummiborsten kammar fransarna så att dom blir separerade och fina. Jobbar man för mycket med borsten så kan fransarna bli lite ruffsiga, men det gjorde jag mest för att testa, fransarna blir fina efter bara några drag så det är inget problem.

  - Annons -

  Hållbarheten är också jättebra, för mig varken kladdar eller smular den under dagen, och på kvällen går den snabbt att tvätta bort och lossnar som i bitar istället för att lösas upp och kladda runt som de flesta mascaror gör. Jag använder remover för att få bort den för jag har ju så mycket annat smink som ska bort också, men jag har även testat att ta bort den med bara varmvatten och det gick också jättebra!

  Den kostar ca 149 kronor och är med andra ord en bra och prisvärd mascara för er som gillar länga och separerade fransar :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish