IsaDora Flex Tip Eyeliner

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har testat IsaDoras supersmala eyeliner “Flex Tip Eyeliner” och tänkte nu bjuda på min recension!

  IMG_4927_111

  Applicering:
  Udden på pennan fungerar som en tuschpenna och den är riktigt, riktigt enkel att måla med! Det är lätt att få både supertunna linjer samt lite bredare. Väldigt lättapplicerad med andra ord. Ofta så brukar långa eyelinerspetsar inte klara av att suga upp eyelinervätskan enda till toppen, vilket resulterar i att den smala spetsen är helt onödig – men det klarar denna av! Hoppas det fungerar lika bra även när eyelinern börjar ta slut.

  Utseende:
  Färgen på eyelinern gillar jag också, kolsvart och täckande direkt vid applicering, varken för blöt eller för torr och den torkar snabbt.

  Hållbarhet:
  Jag tycker att den håller helt okej bra, tillräckligt för mina ögon. Jag gjorde ett hållbarhetstest på handen, och den håller hyfsat bra när man gnuggar men den är inte 100% gnuggsäker.

  - Annons -

  Det enda jag inte gillar är att den ska vara vattenresistent (står det i alla fall på Eleven.se) men det är den verkligen inte! Vattenresistent och vattenfast är olika saker, men jag kan inte ens kalla denna eyeliner för vattenresistent och förstår inte hur IsaDora har utfört det testet.

  IMG_4930_111

  IsaDora Flex Tip Eyeliner kostar ca 109 kr, och jag kan rekommendera den för personer som gillar skarpa eyeliners och vill ha en lättapplicerad produkt. Men vill du ha en eyeliner som håller för tåriga ögon så är detta ingenting för dig.

  Jag personligen tycker väldigt mycket om att använda denna, och ni kommer få se den i många sminkningar framöver :)

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish