IsaDora Smoky Eye Liner

  - Annons -

  En av isaDoras nyheter är en Smoky Eye Liner som är en vattenfast kajalpenna som man kan tona ut för en snygg smokey eye-effekt.

  Det var den jag använde i brunt och svart i gårdagens sminkning, och jag ger tummen upp den!

  Gör man på rätt sätt så blir resultatet jättefint, men jag vill understryka att jag inte använde suddverktyget som sitter på toppen utan använde en liten sminkborste för att tona ut kanterna istället. Man kan inte heller vänta för länge innan man suddar, för pennan torkar relativt snabbt och då smular den mest om man suddar på den. Applicera lite i taget och sudda med en sminkborste så blir resultatet riktigt bra : )

  Det jag gillar med pennan är dels den krämiga fomulan som är mjuk och lätt att tona ut, samt att den faktiskt är så hållbar som den lovar, i alla fall på mina ögon!

  - Annons -

  Pennan får med andra ord tummen upp från mig. Den kostar 99 kr och finns i butik nu, men jag hittar den ingenstans på internet förutom här på Eleven.se där man får denna penna + IsaDora Flashing Volume Mascara för 199 kronor (istället för 248 kr som produkterna kostar annars)

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikelIsaDora-sminkning
  Nästa artikelHalloween Makeup – Ragdoll
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish