It is too hot in here

  - Annons -

  Vet inte vad det beror på, men jag har fått så extremt många förfrågningar på ”galna sminkningar” dom senaste 2 veckorna. Roligt! Har ni fått tillbaka sminksuget efter en varm sommar kanske? :)

  Här lyser dock solen in hela dagarna och lägenheten är en bastu! Jag kan inte ens ha jeans på mig. När jag dessutom sitter framför sminklamporna så får jag utan att överdriva svettpärlor i pannan och på överläppen.

  Detta är min räddare i nöden när jag sminkar mig!

   

  - Annons -

  Och eftersom en galen sminkning kräver mer tid och inspiration så måste jag helt enkelt säga att det är på tok för varmt för det på sommaren. Det är på håret att ens en partysminkning går att göra.

  Då lägger jag hellre energin på att göra en sminkning som fler kommer använda, och gör lite mer crazy när hösten smugit sig på lite mer! Kanske en kall snösminkning, det låter lockande just nu i alla fall :)

  Så länge hänvisar jag till Linda Hallberg som har mer galet att visa upp, hon gjorde en jättecool sminkning senast igår! Och så får ni kika in här när ni behöver en steg för steg :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish