Jobb på Creative Make Up!

  - Annons -

  Från och med nästa vecka så kommer jag att jobba på Creative Make Up i Uppsala varje torsdag!

  Främst kommer jag göra klassiska behandlingar så som plocka ögonbryn och färga bryn/fransar. Men jag kommer finnas på plats hela dagen kl. 10-18 även när jag inte har bokningar, ifall ni vill handla produkter och få sminktips :)

  (Det är inte mina webshopsprodukter då, utan de som salongen säljer)

  Det ska bli riktigt härligt att komma ifrån jobbrutinerna hemma en dag i veckan och göra någonting annat. Dessutom är det mest ögonbrynsbokningar på salongen, och jag älskar ju att fixa ögonbryn så det längtar jag verkligen till!

  Klicka här för att boka tid online!

  - Annons -

  Men observera att det bara är torsdagar som går att boka mig på, och jag gör bara plock och färg av fransar och bryn, inte ögonfranspermanent (det går att boka Jeanette på salongen till det). Och makeup-bokningar tar jag också så klart :)

  IMG_8657_111

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish