Joicos omtalade hårinpackning!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Hårinpackningen Joico K-pak Deep Penetrating Reconstructor är en superhypad och omtalad hårinpackning som har utsetts till bästa hårinpackningen hur många gånger som helst!

  Och nu har även jag äntligen testat den :)

  Först och främst – Jag har faktiskt lite svårt att bestämma mig vad jag tycker om den, för jag är nöjd med resultatet men jag som har använt ekologisk och naturlig hårdvård så länge tycker plötsligt att det blir lite jobbigt att se alla syntetiska ingredienser och känna den syntetiska doften i duschen. Jag älskar naturliga och ekologiska produkter, men är samtidigt inte emot syntetingredienser för jag förstår att syntet också kan vara riktigt bra, och det ena behöver inte utesluta den andra. Så jag kan inte riktigt förklara varför jag känner så här, det är lite psykiskt!

  Men trots det så har jag försökt att ge den en ärlig chans, och här kommer min slutgiltiga recension, en otroligt detaljerad sådan! :)

  IMG_4713_111

  - Annons -

  Pris – 269 kronor på Lyko.se (och gratis frakt!)

  Resultat efter första användningen:
  Jag hade ställt in mig på “jag har aldrig haft så här lent hår i hela mitt liv-känsla” efter allt gott jag har hört om den. Och mitt hår var absolut lent och underbart, men sen jag började med Sanctums hårvård så har jag liksom alltid så här mjukt hår efter duschen så det kan typ inte riktigt bli mjukare haha *skrytarn*. Så jag märkte ingen skillnad alls måste jag säga.

  Resultat efter fler användningar:
  Det hårinpackningen främst ska göra är att återuppbygga och stärka håret, jag vet inte rent molekylmässigt hur det går till, men efter flera användningar så börjar jag faktiskt märka skillnad! För även fast man har bra schampo, balsam och eftervård (jag använder hårolja) så tror jag på att man behöver en rejäl hårinpackning ibland som stärker lite extra utöver det som håret får varje dusch.

  Och det jag märker mest är att jag i vanliga fall brukar behöva mer hårolja efter ungefär 3 dagar efter duschen (duschar håret ca var 4-5 dag) för då kan det bli lite torrt i topparna. Men jag känner inte alls den torra känslan lika snabbt längre utan håret hålls i schack enda till nästa dusch, så länge jag inte är allt för taskig mot det med locktänger och allt sådant jag har lekt med en del den senaste tiden :)

  Positivt vs negativt:

  ♥ Doften är exakt som fluortabletterna med banansmak som jag fick när jag var liten! Älskade dom! Så jag tycker riktigt mycket om den söta banandoften som hårinpackningen har även fast jag i vanliga fall inte brukar gilla saker med banansmak. Den är söt och god på ett bra sätt.

  ♥ Verkningstiden är bara 5 minuter, snabbt och bra!

  ♥ Jag märker som sagt skillnad på håret och det är det allra viktigaste, en märkbar skillnad gör att det känns värt pengarna :) Det är mjukt och lent, och känns faktiskt starkare!

  ♥ Jag gillar att förpackningen är en tub, praktiskt!

  x Dock är mitt lock lite svår att stänga, vilket resulterade i att dunkade bottnet i väggen lite för att få den att stängas haha. Ja, plasten gick sönder! Men tänker mig att detta säkert bara var ett tillverkningsfel på min förpackning?

  - Annons -

  IMG_6859_111

  x Tyvärr tycker jag att inpackningen inte känns tillräckligt dryg, jag gillar dryga inpackningar som nästan glider över håret så att bara en liten klick räcker. Men den här känns mer som ett krämigt balsam med en konsistens som nästan är lite grynig, man behöver en hel del till hela håret.

  x Jag tycker även att mitt hår blir lite tungt efteråt, jag vill gärna ha inpackningen enda från hårbotten och ner för varför inte vårda det nya håret också tänker jag. Men min volym påverkas lite så i fortsättningen kommer jag nog bara ha den i längderna!

  Sammanfattning: Den får inte 5/5 av mig, men jag kan absolut rekommendera den! Jag personligen skulle vela ha ett lite mer luftigt resultat, drygare formula och så klart helst sett naturliga och ekologiska ingredienser för en långvarig användning. Men för övrigt är jag toknöjd!

  IMG_6857_111

  Någon av er som testat denna? Vad tyckte ni? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish