JULREA på Creativemakeup.se!

  - Annons -

  Vi kickar igång december med en extrem REA på Creativemakeup.se med otroligt nedsatta priser på produkter som är fina presenter, perfekt för att fynda julklappar! :) Ni hittar hela rean här!

  Vi har även en nyhet som vi tagit in för december då det är den lyxigaste julklappen! Världens snyggaste neccessär MED ögonskuggspalett, mascara, eyeliner, rouge-stick, ögonskuggsborste och läppstift från gloMinerals. Värde 1495:- och hos oss får du hela kitet för bara 499 kronor! ♥

  glominerals-keepsake-train-case

  gloMinerals Keepsake Collection Train Case hittar ni här!

  På rean hittar ni även läppstift och läppglans för 39:-, Zuii Organic Mineral Foundation för 49:- (den utgår ur sortimentet så alla som använder den regelbundet – passa på att bunkra upp!), mineralögonskuggor från Yag Mineral för 89:-, ögonskuggspaletter med 6 färger från Pixi för 179:-. Ja ni hör ju, galna julpriser :)

  - Annons -

  julrea-fardig

  Dock finns det inte jättemycket i lager av varje produkt och rean gäller i december/så långt lagret räcker. Kan vara bra att veta! :)

  Kram på er!min-webshop

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish