Julsminkning steg för steg

- Annons -

Här kommer en julinspirerad sminkning som passar perfekt nu när det börjar vankas juletider! Någonting åt det här hållet skulle jag kunna tänka mig på julafton :)

Själv hade jag den här looken på eventet med Real Techniques på Café Opera tidigare i veckan, perfekt event/galasminkning när man vill vara festlig men inte jättemörkt sminkad.

Jag kan även tillägga att den glittrade jättemycket mer i verkligheten! Den 2:a bilden i min tutorial längre ned i inlägget ser ni när jag har fotat utan fokus med kameran, gjorde det med flit för då kommer glittret fram mycket, mycket mer. På skarpa bilder syns glittret inte alls. Så ni får helt enkelt föreställa er den här sminkningen med mer bling bling på ögonlocken :)

Hoppas ni gillar looken!

img_0860_111

- Annons -

Bassmink:
Foundation – Pixi H2O Skintint (Nude)*
Concealer – gloMinerals Under Eye Concealer (beige)*
Contouring – Paese Contouring Palette (No2)*
Rouge – gloMinerals Powder blush (papaya)*
Puder – Paese Bamboo Silk Powder*
Makeup fixing mist – Pixi makeup fixing mist*

Ögonbryn – Benecos Eyebrow Designer (Brunette)*
Läppar – Paese Silky Matte Liquid Lipstick (708)*

img_0802_111

oga

Vad tycks? :)

ttutorial1_2111

Ögonskuggorna är från Paese Opal Eyeshadow Trio (Vanilla Chocolate)* där inget annat skrivs.

 1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer*
  Ljus ögonskugga innerst på ögonlocket
 2. Glitter duttat ovanpå, ett hobbyglitter jag har hemma + Make Up Store Mixing Liquid
 3. Mörk ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen
 4. Samma skugga längs undre fransraden
 5. Svart eyeliner med vinge, Pixi Lash Line Ink*
 6. Ljus kajalpenna längs vattenlinjen, gloMinerals Eye Pencil (Peach)*
 7. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara*

Klart!

img_0819_111
img_0859_111img_0788_111

Lockarna är gjorda med den lilla vågtången HH Simonsen Mini Beach Waves**, min absoluta favorit-locktång som ni sett mycket här i bloggen tidigare :)

- Annons -

Kram på er ♥bada

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

 1. Hej! Gillar looken men tänkte mest fråga om lite annat :) Du syns på sminkspegel.se och så står det lite om att du tycker den är så himla bra – stämmer det fortfarande? Funderar på att köpa en men det är ganska mycket pengar… Sedan tänkte jag fråga om du inte kan göra nån look med grejerna som låg i goodie-bagen från butikseventet förra fredagen?

  kram så länge!

  • Det stämmer fortfarande, jag älskar den! Jag använder den med led-lampor vilket jag personligen föredrar då hallogen blir varma om man sminkar sig så länge och mycket som jag gör. Men det får man köpa till separat i sådana fall. Min privata har jag i mitt sminkrum och den har jag haft i flera år nu sen jag fick den i julklapp för 3 år sen tror jag det var, och den fungerar lika bra fortfarande. Vi har även 4st stora i sminkstudion på jobbet och även dom fungerar felfritt :) Alla goodiebags var pyttelite olika, exakt vilka färger fick du i din? :) Kul att du var där! <3

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish