Kall sotning

- Annons -

Jag vet inte vad det var med mig igår, så klumpig, virrig, trött och allmänt blåst.

Jag gjorde småtabbar hela dagen, och inte nog med att jag spillde ut en halv tallrik korvstroganoff i soffan (p.g.a. att Miska låtsades tappa ett glas flera meter från mig, helt ologisk) så glömde jag dessutom att ta närbilder på sminkningen – och kom på det först när jag hade tvättat ansiktet.

Så tyvärr får ni bara helbilder på sminkningen idag, men kanske hellre det än bara ögonbilder? :)

Hur som helst, jag har snöat in mig lite på komplementfärger känner jag, och även orangea läppar. Så gårdagens sminkning blev en blå och svart sotning, som framhävde mitt orangea läppstift!

IMG_5614_111

IMG_5602_111

IMG_5618_111

 

- Annons -

Nu ska jag iväg och vaccinera mig mot fästingsjukdomar, och sen ska jag vara barnvakt till mina två sötnosar Meja och Mila! Så jag har lite bråttom iväg nu, men undrar ni vilka produkter jag har använt så är det bara att fråga så svarar jag så snabbt som möjligt :)

Puss & Kram!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

1 KOMMENTAR

 1. HEJ KÄRA HELENA!
  JAG HAR BEUNDRAT DINA BILDER, ETT HELT TAL GGR ! TYCKER DU ÄR JÄTTEDUKTIG ATT LÄGGA SÅ OLIKA MAKE UPS SOM DU GÖR.JAG SKULLE VILLJA HA HJÄLP MED, EN BAS FRÅN BÖRJAN TILL SLUT ” HUR JAG SKALL LÄGGA MIN GRUNDBAS, EFTER DET ATT JAG GJORT ANSIKTET RIKTIGT RENT -PÅ MORGONEN-JAG HAR KÖPT PRIMER, CONCILER,FOUNDATION, SMASHBOX, STEP-BY-STEP CONTOUR KIT MED TRE OLIKA BRUNA NYANSER.
  MEN SKULLE DU VILLJA HJÄLPA MIG HUR JAG LÄGGER PÅ DETTA FRÅN BÖRJAN !

  MIN ÖNSKAN ÄR ATT DU HJÄLPER MIG, SÅ GLAD JAG SKULLE BLI (TYVÄRR FYLLDE JAG INTE I “HEMSIDA”, DÅ JAG INTE VET VAD DET INNEBÄR) HOPPAS DU VILL HJÄLPA MIG ÄNNDÅVACKRA HELENA!
  VÄNTAR PÅ SVAR
  MÅNGA VÄNLIGA KRAMAR DIANA..

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish