Känna-sig-snygg-sminkning

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Igår skulle jag egentligen ut på galej i Uppsala med några kompisar, men när jag hade fixat mig så blev det plötsligt inställt (visst blir man trött på människor som inte går att planera med, som ändrar allt i sista sekunden?)

  Men det var ingen big deal, för jag har lätt för att ställa om mig till mys-mode istället :) och det första jag sa till Miska när jag berätta att jag inte skulle åka var “det tråkigaste med att det inte blev av, är att jag känner mig så himla snygg!”

  Grundsminket blev topnotch, jag älskade färgerna i sminkningen, och hela looken kändes perfekt till min outfit! Slitna, svarta jeans och en vit skön tröja med spetstyg på ryggen och ner på armarna – till en stilren men utstickande sminkning, stram tofs och så höga klackar till det.

  Definitionen av att känna sig snygg, är för mig när jag kommer på mig själv med att tänka “så här hade jag sett ut varje dag, om jag inte hade behövt variera sminkningarna för bloggens skull”.  Samt när jag till och mig känner mig snygg i badrumsspegeln, usch det ljuset är aldrig till min fördel. Och båda dom detaljerna stämde in på mig igår :)

  Såå nu mina damer och herrar… Här kommer min snygg-sminkning! :

  - Annons -

  IMG_4929

  Den här ögonskuggan går ju inte av för hackor :)

  rödbrun ögonskugga

  Kostar 99kr på iMys.se!

  IMG_4934

  Rödbrun ögonskugga sotat på hela ögonlocket, iMys Eyedust (Bronze Red)
  Ljus skimrig ögonskugga i ögonvrån, Annikas Favoritskugga.
  Svart eyeliner längs övre fransraden, Yves Rocher Eyeliner (Svart)
  Svart mascara på övre fransarna, Oriflame The ONE Volume Blast Mascara (börjar säljas 20:e mars)

  Snabbt och enkelt!

  IMG_4956_111

  Röd läppenna på hela läpparna, Yves Rocher Automatic Lip Liner (31. Rouge)

  Läppenna är toppenbra en utekväll, man behöver knappt bättra på alls för det sitter så bra!

  - Annons -

  IMG_4966_111

  Röda naglar, Yves Rocher Lystergivande nagellack i nyansen Rubis

  IMG_4969_111

  “Leker-med-håret-för-att-inte-se-flintskallig-ut-i-tofs-posen” ;)

  Hoppas ni också gillade sminkningen!

   Puss & Kram

  - Annons -
  Föregående artikelChocolate Rhassoul
  Nästa artikelVarma & kalla läppar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish