Kevin Murphy Fresh Hair torrschampo

- Annons -

Jag, Helena-torrschamponörden-Rönnblad, har åter igen testat ett torrschampo som jag nu tänkte recensera för er! Jag fick hem det som pressprov i höstas och har använt nästan hela flaskan, det är väldigt bra :)

Torrschampot jag pratar om är Kevin Murphy Fresh Hair, och istället för att duscha när jag hade min incident med håroljan här om dagen så var detta min räddning! Med andra ord, det funkar även för oss som inte bara blir lite oljiga i luggen utan får väldigt oljigt hårbotten snabbt.

IMG_6660_111

Doft
Torrschampot doftar citron vilket känns fräsch och gott. Jag personligen föredrar torrschampon som doftar så lite som möjligt, men jag gillar ändå att använda denna för det är den enda gången Miska har sagt “vad gott ditt hår doftar”. Han brukar annars tycka att det är jobbigt med alla doftblandningar och sprayer som jag håller på med. Det är ju alltid extra trevligt när pojkvännen vill sniffa en i håret :)

Användning
Den är inte superdryg, men man behöver inte heller mycket för att få ett bra resultat. Sprayen fördelas jämnt i håret och är enkel att använda.

- Annons -

Utseende
Torrshampot är otroligt effektivt men samtidigt lätt i håret. Har man mycket olja att spraya bort så försvinner det utan problem. Funkar även att ha i längderna om det behövs (bra när jag hade råkat använda för mycket hårolja). Det vita pulvret syns inte alls i håret, och ger inte den grådassiga effekten som många torrschampon kan ge utan passar även mörkhåriga.

Känsla
Trots att torrschampot är så effektivt så känns håret väldigt lätt, även om man använder mycket, och man kan dra fingrarna genom håret utan att det känns strävt.

Volym
Jag gillar ju egentligen torrschampon som ger lite mer volym, vilket denna inte ger supermycket av. Så jag kompletterar alltid med pyttelite av ett annat torrschampo för att lyfta upp rötterna lite. Men alla vill ju inte ha volym-effekten heller och då är denna jättebra.

Pris
Tyvärr är det ingen budgetprodukt, flaskan kostar 249 kr på Theyouway.se, men flaskan är stor (250 ml) och räcker länge så det är absolut bra för oss som använder torrschampo varje dag!

Sammanfattning – Effektivt torrschampo för oss med väldigt oljigt hårbotten som varken syns eller känns i håret och ger en god doft av citron. Och trots det relativt högt priset så är den värd att köpa då man får vad man betalar för och dessutom innehåller den mycket och räcker därför länge!

IMG_6662_111 IMG_6664_111

Med andra ord, Kevin Murphy Fresh Hair får två tummar upp av mig! :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish