Komplex

  - Annons -
  Jag har skrivit om komplex förut och nu är det dags igen.
  Jag hade jättedåligt självförtroende förut. Det var dock ganska länge sen, så jag har haft tid att arbeta bort det mesta.
  Det började nämligen i väldigt tidig ålder. Mitt första starka minne var när jag var 11 år. Jag var på väg hem från skolan och ett gäng tjejer gick bakom mig skrek att jag var tjock (vilket jag inte var på den tiden heller)
  Jag kom hem, grät ensam på mitt rum och ville sen inte äta middag, 11 år ( ! ) Sen fortsatte det med ett annat tjejgäng, och även fast jag ignorerade dom så tog det ju ändå på psyket.
  Det jag gjorde mest var att fejka självförtroende. Jag kunde stå framför spegeln och säga idag ser jag riktigt bra ut!” även fast jag inte tyckte de (Man måste dock vara försiktig så andra inte tar illa upp. Komplimangen ska bara ha med dig själv att göra, och inte antyda att du är bättre än någon annan.)
    
  Tandläkaren sa till mig att jag behövde tandställning till mina “huggtänder”. Jag vägrade, vilket mycket var p.g.a. min osäkerhet. Och många gånger har jag ångrat det då jag känt mig ful i mina tänder.

  Jag har även haft ett stort problem med min näsa som har en “droppformad” tipp. Har suttit många timmar och försökt trycka in den, och planerat operation i framtiden.

  Men jag bryr mig inte alls om dom sakerna längre. Man måste kämpa för att nå den punkten med sina komplex, men när man väl är där så är det såå värt det!

  Jag och Calle :)

  Förut hade jag bara sett min näsa och mina tänder på bilden ovan.
  Det jag ser nu är en jätteglad tjej!
  - Annons -
  Föregående artikelMot Borås!
  Nästa artikelRedo
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish