Kort datum – 70% rabatt på lyxig palett från Dr. Hauschka!

  - Annons -

  Huden kring ögonen är väldigt tunn och känslig, så har man en specifik färgskala som man alltid använder så tycker jag att det är smart att köpa en bra och vårdande palett istället för att använda ögonskuggor med mindre bra kvalitet.

  Dr Hauschka Stone Colour Palett innehållet bland annat jojobaolja, silke och läkeörter som ger en len och vårdande ögonskugga, och nyanserna är jordnära och jättefina!

  Asken är blanksvart och lyxig, och skuggorna är stora och räcker superlänge! Dessutom innehåller dosan en sminkspegeln vilket jag tycker är superbra. Ordinarie pris är 345:- men p.g.a. kort datum rear vi nu ut dessa för enbart 99:-!

  1363325-origpic-62bfd4-510x600

  Ögonskuggorna är matta och den här paletten är den perfekta investeringen för dig som älskar naturliga och jordnära nyanser! Det går att variera mellan allt från ljusa vardagssminkningar till mörka partysotningar.

  - Annons -

  Dessutom är skuggorna superenkla att tona ut, de är ganska ”lätta” och pigmentet flyttas lätt när man suddar med borsten. Så jag tror att många av er som har svårt för att tona ut skuggor kommer tycka att den är bra!

  IMG_0204_111-kopia-510x600

  Paletten innehåller nyanserna 01 sand, 02 light brown, 03 soft grey och 04 anthracite. Skuggorna är enkla och fina att kombinera med varandra, men går lika bra att använda ensamma.

  01 sand är jättefin som highlighter i ögonvrån och under ögonbrynet på alla slags sminkningar, och för personer med ljus hy är den också jättefin som highlighter i ansiktet.

  Här kommer en nästan exakt ett år gammal cat eye-sminkning som jag har gjort med denna just den här paletten:

  1422027017-7902

  1. Applicera den ljusa skuggan under ögonbrynet.
  2. Brun ögonskugga längs globlinjen.
  (Råkade radera en av bilderna här emellan, ledsen för det, min skräpkorg är proppfull så orkade inte leta upp den igen)
  3. Ljus ögonskugga innerst på ögonlocket.
  Mörk ögonskugga ytterst på ögonlocket och upp mot globlinjen.
  4. Eyeliner med vinge, Oriflame The ONE Eye Liner Stylo.
  5. Svart mascara på övre fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  1422027255-7902

  Läppstiftet är Paese Lipstick med arganolja i nyansen 41.

  1422027319-7902

  - Annons -

  Vi har bara några paletter med kort datum, så rean gäller så långt lagret räcker vilket inte är jättestort :) Klicka här för att handla på Byher.se.

  Rean gäller även i butiken, för er som har vägarna förbi oss i Uppsala.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Den paletten ser super fin ut och vilket bra pris, tyvärr kan jag inte köpa smink nu då jag måste lägga alla pengar på badrums renovering annars hade jag helt klar slagit till på denna

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish