Kosmetisk tatuering – Ögon och läppar

  - Annons -

  Hej, nu är jag hemma igen!

  Som ni misstänkte så har jag spenderat min lördag hos Annika Söderlund på Creative Make Up i Uppsala.

  Annika har tidigare tatuerat mina ögonbryn, men nu tatuerade hon även lashliner, inliner och läppar. Så himla roligt!!

  Ingen av tatueringarna gjorde ont, inte ens ögonen. På läpparna stack det lite på vissa ställen, men det kändes mestadels bara som vibrationer.

  Ögonen, som låter att göra ondast, gjorde inte heller ont. Dock var det ganska obehagligt. Men man är så himla olika där, jag tror att folk med linser som är vana inte skulle tycka att det var jobbigt alls.

  - Annons -

  Jag har så oerhört känsliga ögon, för andras fingrar. Jag kan sminka mig själv, men kommer någon annan med en sminkborste så börjar tårarna rinna direkt.

  Just nu sitter jag och “smågråter” lite fortfarande (men det är inte direkt normalt). Så ni får ingen helbild ;) Men självklart bjuder jag på närbilder!

  Tatueringarna är helt nygjorda när bilderna är tagna, skiljer 1-2 timmar. När allting har läkt så kommer det ljusna och se mer naturligt ut. Läpparna är just nu mycket, mycket mörkare än vad de kommer bli.

  Svart lashliner + vit inliner.

  Lashliner är precis där ögonfransarna sitter fast i huden.
  Inliner är längs vattenlinjen.

  Bilderna är fotade i lite olika ljus, så det ser nästan inte ut som jag har några ögonfransar på efter-bilden. Men dom är kvar ;)

  Som sagt kommer färgen att bli ljusare om några dagar. Men jag har gjort läpparna lite mer rödrosa, och även ändrat formen så att dom ser mer fylliga ut! (Jag har smort in läpparna, därför dom är så glansiga)

  Jag återkommer med närbilder om ca en vecka, då tatueringen ska ha läkt ordentligt :)

  - Annons -
  Föregående artikelGissa vad jag ska göra! :)
  Nästa artikelKändisbryn
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish