Lagom fin när man sminkar sig

  - Annons -

  Man är väl sällan speciellt fin när man håller på att sminka sig, med ett tjockt lager puder under ögonen, koncentrerad blick, halvöppen mun och tungan i mungipan medan man försöker måla en jämn eyelinervinge ;)

  Men för tillfället är jag lite extra icke-bedårande när jag applicerar min bas, så där så jag håller ett extra öga på fönstret framför mig så att ingen står och kikar in haha.

  Det är nämligen jättesvårt att lägga concealer på mina finnar som är precis vid käkbenet, lite på undersidan så att man inte kan se dom i spegeln hur mycket man än försöker vinkla huvudet. Någon som känner igen sig? Men jag har löst det problemet också!

  IMG_3665_111

  ”Hmm hur ska jag göra nu då…”

  - Annons -

  IMG_3666_111

  Jaaa så här, nu syns dom bra!” :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Haha! Sådär gör jag för att se om foundationen är jämn ner på halsen. . :-P Skönt att man inte är ensam!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish