Läppar, brillor, hatt

  - Annons -

  Mitt öga är fortfarande inte helt bra, tror jag kan sminka det imorgon men tar det osäkra före det osäkra och har osminkade ögon idag också.

  Men tack vare detta har jag hittat min nya sommarstil!

  Hatten ni såg på bilderna från i fredags var Nicolins, men den fick hon inte tillbaka ;) En typisk accessoar som jag inte hade testat själv i affären, men älskar när jag väl har fått den på huvudet.

  Och nu älskar jag den kombinationen, hatt, färgstarka läppar och ljusa ögon/solbrillor. Såå snyggt!

  Idag ska jag in till Uppsala och kör på just den looken. Förutom grundsmink (YAG Mineral) har jag bara ljusat upp ögonen med Annikas Favoritskugga, fyllt i brynen med Anastasia Dip Brow Pomade (Blonde) och dagens läppstift är en kall lila nyans som jag blev helt förälskad i – Lumene Wild Rose Lipstick i nyansen 18 Lupines.

  - Annons -

  Hoppas ni gillar!

  IMG_9354_111

  hatt-och-färgstarka-läppar

  IMG_9388_111

  matta-solglasögon

  IMG_9392_111

   

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikelSommarfin hos Creative Zone
  Nästa artikelTjejproblem
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish