Läpptatuering före & efter

- Annons -

Min egen läpptatuering är fortfarande inte färdig, jag har ett återbesök kvar för att få konturerna perfekta (kan behövas när man tatuerar så långt utanför formen som jag gjort). Men ni vet när man är så nära någonting hela tiden att man varje dag tänker “jag kan lika bra göra det en annan dag när jag har mer tid” och så blir det aldrig av istället haha :)

Men jag vill visa er annan läpptatuering som är gjord på Creative Makeup By Her! Det är inte så ofta vi får möjlighet att fota snygga bilder efter läkningen då det oftast behövs fyllas i när man kommer tillbaka på återbesöket och sen kommer ju sällan kunderna tillbaka igen (och dom som gör det för att göra annat då har man ju oftast glömt att man tog före-bilder på läpparna).

Men nu har vi bilder på en supersnygg läpptatuering som är lite tatuerad utanför hennes egen form för att göra dom fylligare, samt bilder både före, direkt efter och efter läkning :)

IMG_3108_vattenstämpel2

Snyggt va? Detta är “läppar intonad kontur” pris 6500:- och ni kan boka online direkt på creativemakeup.se! Det är även highlighter precis vid konturerna för att framhäva formen mer, och det lägger man till på återbesöket för 500:- om man vill ha det.

Efterbilden är efter läkning, det är betydligt mörkare och skarpare direkt efteråt, många blir svullna och under läkningen så blir läpparna som en sårskorpa. Så man ska inte göra det om man har någonting viktigt inplanerat veckan efteråt. Har man herpes så är det mycket vanligt att detta blossar upp under läkningen också. Så det ska man ha med i beräkningarna.

IMG_3111_vattenstämpel

Skarpare konturer, fylligare form och en mer rosaröd färg. Love it!

- Annons -

Här ser ni hur det såg ut direkt efteråt också:

IMG_3108_vattenstämpel

“Efter läkning-bilden” är alltså tagen när tatueringen från återbesöket har läkt.

Jag måste verkligen ta tag i min läpptatuering någon dag också, blir så sjukt avis när jag ser alla snygga kunder!

Läs mer, se fler priset (finns även paketpriser om man t.ex. vill göra bryn och läppar samtidigt) samt boka tid direkt online på creativemakeup.se! Eller ring oss direkt på 018 10 50 13.

Har ni några frågor så är det bara att hojta till ♥

- Annons -
Föregående artikelParty cat eyes
Nästa artikelSminkning som förstorar ögonen
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

Probiotika, Prebiotika & Mjölksyrabakterier

Idag tänkte jag hör och häpna gå igenom Probiotika, Prebiotika & Mjölksyrabakterier och vad de är bra för! På grund av alla mina halsbesvär...

Nyårssminkning Steg för Steg – STOR lista med sminkningar

Letar du efter en nyårssminkning steg för steg? Eftersom jag gjort nyårssminkningar varje år till denna skönhetsblogg så har jag förberett några nyårssminkningar till...

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish