Laura Mercier Eyelash Curler

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om en superbra ögonfransböjare som jag har blivit lite beroende av!

  Jag brukar annars alltid använda en ögonfransböjare med värme, för det sliter mindre på fransarna eftersom att man kan applicera mascara först och då funkar det som ett värmeskydd. Dessutom får man en väldigt mjuk böj med värme.

  Men Laura Mercier har en superbra ögonfransböjare i plast som ger en jättefin och mjuk böj, och dessutom sliter inte ögonfransböjare i plats lika mycket som de av metall!

  Jag fick hem den som ett pressprov för några veckor sedan och har använt den jättemycket sedan dess :)

  Så här ser den ut, liten och väger nästan ingenting.

  - Annons -

  Den kostar 125 kronor HÄR och då medföljer en extra gummikudde så att man kan byta när den första börjar bli sliten! Gummikudden sitter fast på undersidan av fransböjaren, så man slarvar inte bort den :)

  Handtaget är uppfällt så att den är platt när man inte använder den, och när man ska böja fransarna så fäller man bara ner den och trycker när man vill att den ska stänga sig.

  Ett tips om du har långa fransar är att först böja så nära fransraden som möjligt, och sedan även lite längre ut. Då får man en mjukare böj!

  Jag har faktiskt haft lite fobi för ögonfransböjare som böjer genom att klämma, för den första jag ägde (från H&M tror jag) kunde klämma huden då och då och det gjorde skitont! Men med den här är det inga problem alls så jag kan vara lugn när jag använder den. Det är säkert inget problem med de flesta böjare idag, men jag har fortfarande lite ångest från alla gånger jag klämde mig i tonåren haha.

  Ursäkta mina slitna naglar förresten, bilderna är inte helt nya så jag har fortfarande kvar gellacket från mina salongsnaglar här. Ser ni den lilla sprickan i tumnageln? Det jag inte visste när jag fotade var att där under hade jag en pågående infektion i nageln p.g.a. sprickan! Så jag fick mig en överraskning när jag tog bort allt haha :) Var försiktiga med det ni som har gelnaglar!

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Åh! Den här har jag också och jag ÄLSKAR den :-) Köpte min på KICKS.
   Jag undrar också vilken ögonskugga du har här? Hoppas det är paese trion jag just beställt..

  2. Vaaaad har du för fantastiskt fin vardagsskugga på dig här? Exakt den nyansen är jag ute efter.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish