LCC Hydration Heaven – Recension

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill ge en stor tummen upp för Löwengrip Care & Colors hårolja Hydration Heaven som jag fick hem som pressprov för ett tag sedan!

  Letar ni efter en lätt hårolja som gör håret lent och glansigt så har ni svaret här :)

  Många håroljor är i en vanlig flaskförpackning, så att man måste hälla ut innehållet i handen för att kunna applicera. Men det jag gillar med denna är att den är i sprayform, vilket gör det enkelt att både dosera och applicera i håret!

  Då slipper man det vanliga problemet med för mycket hårolja i händerna när man har smort in tillräckligt i håret. Och Miska slipper mitt dagliga tjat “får jag smörja in ditt hår med hårolja? Jag råkade hälla ut för mycket!” haha. Vill man applicera i händerna först och sedan massera in i håret så går det ju också, men jag gillar att spraya direkt på håret!

  Det andra jag gillar är att den inte är superoljig, utan lite mer lätt ungefär som en oljig balsamspray. Perfekt både efter duschen och när topparna börjar kännas lite torra efter någon dag.

  - Annons -

  Dessutom doftar den supergott av passionsfrukt, lotusblomma och vit mysk!

  Med andra ord – En lättapplicerad produkt som gör att håret blir riktigt lent, glansigt och väldoftande! :)

  Finns på bland annat HÄR för 159 kronor.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelBoots No7 Make-up Remover
  Nästa artikelRodial Glam Stick
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Måste säga att den rosa ögonskuggan från paese satt som ett smäck trots utan ögonskuggsprimer! Den svarta matta har jag bara testat lite snabbt men herregud vilket pigment! Verkligen kolsvart & så lite man behövde av den :-) Rekommenderar verkligen dessa skuggor!!

   • Gud så roligt att höra, vad glad jag blir! Även fast jag visste det redan innan ;) så blir man så glad över nöjda kunder, speciellt nöjda kunder som tar sig tiden att skriva några rader till mig. Tack!! Du får väldigt gärna skriva recension på byher.se också om du har tid och lust :) Kraaam!

  2. Ville bara skriva och tacka för en SUPERsnabb leverans av mina produkter från BYHER.SE. Gjorde beställningen igår och fick paketet idag :-) Jag kom på mig själv med att sitta och småle när jag öppnade paketet ;-) Och jag blev väldigt positivt överraskad över att det till och med låg en julhälsning där i! Inte alla som tar sig tid att lägga i något sådant. Sitter redan och kollar in nästa beställning… I morgon ska skuggorna testköras! Tusen tack!!

   • Jag blir så himla glad över din kommentar, taaaack! Jag lägger ner mycket kärlek i mina paket och det är så härligt att det märks! :) Hoppas du blir jättenöjd med ögonskuggorna! Kram, kram!

    • Det märks att det är “100% personlig service”, det är sådant man kommer ihåg och återkommer till med GLÄDJE :-)

     Då ska jag passa på att fråga om hur man får till lyster på en torr hy? Jag är rädd att det ska bli kakigt med en “massa” puderprodukter. Finns det någon bra primer eller liknande så man kan få till lystern från själva basen?
     Tusen tack än en gång!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish