LCC nagellack

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Idag har jag nylackade naglar med Löwengrip Care & Colors nya nagellack i färgerna Achieve och Aptitude, en blekrosa och en mörkare ganska “mjuk” rosa färg.

  Jag blandade dom på lite olika naglar, superfint tycker jag och är supernöjd med resultatet! :)

  IMG_6684_111

  Aptitude – “Begåvning och kunskap är inget som skapats över en natt, det är något som du har i dig. När du tvekar så hjälper lacket dig att plocka fram dina styrkor.”  Aptitude är den blekrosa färgen och är suupersnygg nu på sommaren när man har blivit lite solbrun, vilket jag i och för sig inte är, men syrran var här nyss och testade den och den var jättefin på henne :)

  Achieve- “Du kan uppnå vad du vill. Alla dina mål går att förverkliga. Låt detta lack påminna dig om det.”  Min favorit är nyansen Achieve, den är som sagt ganska mjukt rosa, alltså inte knallig alls utan diskret samtidigt som den är färgstark. Me like!

  - Annons -

  Jag gillar de inspirerande texterna och de genomtänkta namnen! Jag vet inte om det funkar i praktiken, att man kommer ihåg vad färgen man har på sig står för o.s.v., men sådana meningar behöver man höra ofta och dessutom är det kul med lite unika namn som livar upp tillvaron :)

  IMG_6729_111

  Jag älskar allt som hör till appliceringen med dessa lack! Konsistensen är perfekt tunn utan att bli rinnig, borsten är lagom bred och är väldigt enkel att jobba med, dessutom så är lacket självutjämnande vilket innebär att det blir jämnt över nageln även om man har råkat applicerat det lite ojämnt.

  Lacken är inte heltäckande vid första lagret men det är nog meningen då resultatet är otroligt fint och naturligt efter endast ett lager. Det beror på vilken effekt man är ute efter. Ett lager är perfekt om man naturligt har väldigt fina naglar som man bara vill piffa upp med en fin “glowig” nyans samtidigt som ens egna nagel lyser igenom. Aptitude är mindre täckande än Achieve. Jag har två lager av Achieve och tre lager av Aptitude på mina naglar för att täcka mina gula salongsnaglar under.

  Det enda negativa är att det tar en stund för lacket att torka, både med ett lager och om man applicerar fler. Det blir dammtorrt snabbt men det blir märken i det ganska länge.

  IMG_6774_111

  Förpackningen med sina rundade former är jättefin tycker jag! Enkelt men stilrent.

  IMG_6724_111

  Nagellacken kostar 119 kr HÄR.
  Så här lyder beskrivningen på hemsidan (parenteserna är mina egna åsikter):

  – Fri från DBP, Toluene, Formaldehyd.
  – Superglans och snabbtorkande. (Väldigt fin glans, men njaa inte snabbtorkande jämfört med många andra lack.)
  – Lång hållbarhet. (Har inte satt detta på prov än, kan återkomma när jag har haft det ett tag!)
  – Lätt att applicera, konsistensen arbetar tillsammans med penseln och gör att ytan blir självutjämnande! (Ja detta var otroligt bra, tummen upp!)

  - Annons -

  IMG_6791_111

  Vad tycks? Fina färger va? :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Väldigt fina färger. Ska bli kul att höra om lacket sitter bra.
   Har nästan alltid använt Isadoras lack men har tröttnat för att det går inte att,måla snyggt med dom längre. Det blir bara randigt och inte så snyggt.

  2. Jättesnyggt men begriper inte hur du kan arbeta med sådana haha,,,har själv haft,tyckte det var bökigt med allting,men det är så läckert.Och formen på naglarna är så snyggt :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish