LCC Remover Pads

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har tyckt om alla produkter jag testat från Löwengrip Care & Color, speciellt hårstylingsprodukterna.

  Tills nu, nu måste jag tyvärr säga att jag inte inte fallit pladask för deras nagellackborttagning LCC Nail It Remover Pads som jag fick pressprov på här om veckan:

  IMG_5095_111

  IMG_5122_111

  Varför är det bra med remover pads?
  Nail it Remover Pads är en perfekt idé om man vill få bort nagellacket snabbt och utan kladd. Slipp krångla med bomull, det är bara att ta en pad, torka bort nagellacket och slänga. Bra att ha i handväskan också.

  - Annons -

  Dessutom är doften mild, så man kan göra det i farten utan att behöva tänka på att det kommer stinka. Och formulan är acetonfri också, vilket är toppenbra! Aceton torkar ut naglarna och är väldigt starkt på huden runt omkring.

  Resultat
  Men jag måste säga att jag inte tycker att padsen tar bort nagellacket tillräckligt effektivt, idén är toppen men om det ändå tar tid att gnugga bort nagellacket så försvinner hela poängen tycker jag. Jag använder Paeses nagellack som i och för sig sitter bättre än de flesta lack, padsen kanske är mer effektiva på nagellack som lossnar lättare, men jag personligen föredrar mer effektiva grejer.

  Doft
  Men doften är väldigt god måste jag säga, man känner inte alls den klassiska remover-lukten. Den doftar sött och en blandning av choklad och kola :)

  Toppnot: Kakao
  Hjärtnot: Vanilj
  Basnot: Karamell

  Pris
  Burken innehåller 25 pads och kostar 69 kronor på HÄR och jag tror dom har rea nu för vet att dom kostade 99:- förut. Det tycker jag är ett helt okej pris :) Personer som byter nagellack flera gånger i veckan kanske bör använda vanlig remover istället annars bli det dyrt i längden, men för att ha i handväskan eller liknande så är pads enkelt och bra.

  Sammanfattning – Bra idé, känns mild mot naglarna och doftar gott. Däremot inget jag kommer använda mycket av, då jag gillar removers som är mer effektiva och löser upp nagellacket snabbare.

  IMG_5106_111

  - Annons -
  Föregående artikelRea på Byher.se!
  Nästa artikelSminkning som alltid passar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish