Ledig söndag

  - Annons -

  Jag var helt slut när jag kom hem från jobbet igår, att vara makeupartist kanske inte är det “jobbigaste jobbet” men efter att ha stått rakt upp och ner i nästan 6 timmar och sminkat personer på rullande band, utan ens en kisspaus, då är huvudet som mos sen när man har koncentratet ögonen på små, nära detaljer så pass länge.

  Men det var riktigt roligt och jag fotade många före- och efterbilder som ni ska få se! :)

  Hur som helst så unnade jag mig att vara helt ledig på kvällen och idag, jag har inte ens tänkt på jobb! Fram till nu då när jag skriver några snabba rader här, men det gills inte ;)

  Mila och Meja (mina systerdöttrar) sov här inatt och jag och Miska vaknade av frukost på sängen som Mila hade fixat iordning på morgonkvisten. Äggmackor, kaffe, jordgubbar och en teckning som hon ritade medan vi sov:

  IMG_5682_1

  - Annons -

  Jag och Miska i sängen, huuur sött! ♥ Hon är 5 år och sjöng en godmorgon-sång när hon väckte oss och såg så nöjd ut :) Hjärtat smälter!

  Övriga dagen har spenderats med massor av bus med Mila och Meja i lekparken, Mors Dag-firande för både mamma och mormor på landet, och så har jag plockat och färgat fransar och bryn på mamma och min syster Mia. Mamma fick det i present av mig, och syrran blev avundsjuk ;)

  Vad mycket man hinner med, på sin enda lediga dag i veckan haha. Man måste passa på att umgås med alla när man har tid.

  Nu ska jag käka lite av gårdagens tacos-rester och sedan krypa ner i sängen framför en film. Hoppas att ni alla har haft en lika underbar söndag som jag har och känner er redo för en ny spännande vecka.

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish