Les Notes Gourmandes – Dragée

Det franska parfymmärket Reminiscence har lanserat parfymserien Les Notes Gourmandes som består av tre dofter i otroligt söta parfymflaskor!

Jag har doftat på alla tre, men den jag verkligen föll pladask för var doften Dragée, så god!

les-notes-gourmandes-dragee

“Feminin, lätt, ganska söt, och har en doft av vanilj utan att bli för mycket”  var min beskrivning innan jag läste om den. Jag gillar att tänka först och läsa beskrivningen sen, för det kan vara svårt att bilda en egen uppfattning om man redan har läst vad den ska  dofta.

Jag skulle vela påstå att min beskrivning var ganska bra, Insanto.se beskriver den som följande:
“En ljuvlig aromat av mandarin och kardemumma, med ett blommigt hjärta och noter av mysk, vanilj och cederträ.”

En bra doft om man vill dofta gott utan att dofta “klassisk parfym” skulle jag säga. Den smälter in så bra med huden när man har haft på sig den en stund, så skulle man krama mig nu skulle man mer känna välbehag än tänka “vilken god parfym”. Om ni förstår hur jag menar? :)

Helt enkelt riktigt, riktigt god, på ett ändå diskret sätt!

les-notes-gourmandes-recension

 

Och som sagt, flaskan! Hade den inte doftat gott så hade jag ändå kunnat köpa för att få ha den stå framme bredvid sminkspegeln haha :) De andra två dofterna har likadana flaskor som denna, fast den ena färgen är ljusrosa och den andra ljusgrön.

Priset ligger på ca 590 kr för 50 ml.

Tummen upp säger jag!

Föregående artikelChâteau de Vine – Georgia Peach
Nästa artikelSmokey Yellow

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish