Life’s too short to have boring hair!

  - Annons -

  Är det bara jag som alltid är velig när det gäller mitt hår? Det är det eviga dilemmat typ.

  Jag gillar inte att pyssla med mitt hår så mycket, och kan därför inte ha en speciellt rolig frisyr/färg som måste underhållas för att vara snygg. Samtidigt som jag tröttnar totalt när jag inte har någonting speciellt heller, jag tycker att det är fint nu, men känns bara så tråkigt!

  Life’s too short to have boring hair som man brukar säga ;)

  creative-zone-före-efter

  Min bästa hår-period var nog när jag hade löshår från Hairtalk och en fin blond färg efter att ha färgat bort mitt helblekta hår. Det trivdes jag i! :) Dock älskar jag nu när min utväxt knappt syns i hårbotten, otroligt skönt.

  - Annons -

  Och mitt ansikte kommer fram lite mer när man har mörkt upptill, så jag gillar ombré-trenden!

  aca9254bfcdd0b9e79bf49077b86c7d0

  (Bildkälla) Vad tycker ni om någonting sånt här till sommaren? :) Är det snyggt på mig även fast jag inte har alls tjockt hår?

  Rött måste underhållas mycket, men samtidigt, man lever ju bara en gång också, eller hur? :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. i höstas/vintras hade jag exakt sån röd/blond ombre, och jag tröttnade på det efter bara några månader, men jag älskar ju också att förändra mitt hår hela tiden haha! Det var sjukt snyggt dock, du kan kolla på min instagram aliciabesserer, tror jag ska ha några bilder där iaf :)

  2. Tror att du skulle bli jättesnygg i den färgen! Blir så mycket mer liv i håret med färg & ombrestilen är så snygg. Känns som du verkligen skulle passa i röda toner.

  3. Hej tror nog att just för att du inte har tjockare hår så kan de nog vara as snyggt på dig för att liva upp håret lite. Men jag kommer ihåg från när jag hade nästan lysande rött hår att det vart svårt med att matcha in vissa färger på kläder utan att det såg konstigt ut. Men just den bilden du la upp är en riktigt snygg för på håret.
   Jag skulle säga go for it. Alltid värt att testa. :D

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish