Lila & guld

- Annons -

Lila och guld… Är det inte en av världens snyggaste färgkombinationer? :)

Här kommer en sådan sminkning som är väldigt enkel att göra, och som framhäver ögonen supersnyggt! Dessutom är det en perfekt festlook om man gillar relativt ljusa sminkningar som ändå syns ordentligt.

IMG_6385_211

Det enda jag har gjort är att lägga en lila ögonskugga på hela ögonlocket och tonat ut kanterna. Och sedan applicerat en ljus, skimrig ögonskugga mitt på ögonlocket samt i ögonvrån. Och sedan avslutat med en guldglittrig eyeliner och mascara. Busenkelt!

Ombréläpparna är gjorda med de två olika läppennorna från Golden Rose. Hållbart och snyggt :)

IMG_6361_111

Lila ögonskugga på hela ögonlocket, Byher 40 palett.
Ljus, skimrig ögonskugga i ögonvrån och mitt på ögonlocket, Annikas Favoritskugga.
Guldglittrig eyeliner, nagelglitter från Depend (finns inte att köpa längre tror jag) och jag har fäst glittret med Mixing Liquid från Make Up Store.
Mascara på övre fransarna och de yttre underfransarna (bad lash day hehe), Magnetic Lash Mascara.

IMG_6403_111 Nagellack, Lumene Gel Effect Lapland Halo.

IMG_6395_211

- Annons -

IMG_6397_211

Kram, kram!

- Annons -
Föregående artikelSista dagen att tävla!
Nästa artikelLila & Guld
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

5 KOMMENTARER

  1. Wow! Vad duktig du är! Har länge letat efter en snygg lila sminkning eftersom jag för ett tag sen köpte en lila skugga som jag inte ännu använt. Dags att leta fram den och försöka mig på detta! Så himla snyggt! Har dock inget glitter, vet du var man kan få tag på någon liknande produkt? En eyeliner som ger så där mycket glitter eller så :)

    • Taack! Jag har en ny blogg nu, helenaronnblad.se, där du kan se mina nya sminkningar också :) flyttade till finest.se för bara några dagar sen! Make up store har många bra glittereyeliners, men mitt tips är att köpa mixing liquid från make up store och sedan massa budgetglitters för då får du mycket mer för pengarna om du gillar smink och vill ha fler färger. Billigt glitter finns på alla hobbyaffärer och liknande! Kram!

  2. Hej! Det låter oerhört allvarligt det du skriver, men innan jag kommenterar det mer detaljerat så måste jag bara fråga var du ser att jag har länkat detta? Jag har inget samarbete eller liknande med plastikoperationsforum.se, men är det bland googleannonserna på sidan så vill jag understryka att det inte är jag som väljer vilka annonser som syns där, utan det beror på vad varje person själv har varit inne på för sidor och vilka sökningar man har gjort på internet. Har du t.ex. varit inne på plastikoperationsforum.se, så är det stor chans (risk?) att den sedan kommer upp som annons på andra sidor som använder sig av google-annonser. Jag kan dock blockera specifika annonsörer, så om du förklarar exakt var på min sida du ser denna annons så ordnar jag det direkt! :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish