Linda hissar – Big Blink

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här om dagen hade jag och min syster Linda en kaffe-dejt när hon hade slutat jobba. Hon jobbar i ett restaurangkök, och när jag såg hur mörk hon var runt ögonen så kunde jag ju inte låta bli att börja snacka mascaror.

  Det är ju så med mascaror, även om den är vattenfast så är den inte oljefast, och när man står i matos och steker en hel dag så kräver man en hel del av sminket om det ska hålla.

  Och när hon pratade om vilket problem hon har med mascaror, så kunde jag ju inte låta bli att låta henne låna två mascaror och sätta på prov!

  Jag själv har ju också jobbat i kök, men jag stod mest i disken och även fast jag rörde mig mycket i köket så blev det ju inte lika påtagligt som för Linda. Så jag var riktigt nyfiken när hon kom igår med sin recension. Mascarorna hon testade var Magnetic Lash, som jag recenserade förra veckan, samt Pür Minerals Big Blink.

  Båda höll faktiskt måttet med hållbarheten, men Lindas favorit var….. Pür Minerals!!! :)

  - Annons -

  pur minerals big blinc mascara

   

   

  Kostar ca 255kr.

  Hon slapp inte bara att få pandaögon efter en timme på jobbet, utan hon hade också fått jättemycket komplimanger för hennes ögonfransar av kollegorna! Dom blev jättelånga och fina faktiskt, och Linda sken upp som en sol när jag sa att hon fick behålla mascaran :)

  Jag gillar den också, borsten är jättebra (jag gillar gummiborstar!) och ger längd och separerade fransar. Att den dessutom innehåller arganolja är ett stort plus.

  Tummen upp för den med andra ord!

  - Annons -
  Föregående artikelProjekt
  Nästa artikelÖnskesminkning – Cocktailparty
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish