Lip Smacker Cinderella lips

- Annons -

Det populära läppmärket Lip Smacker har nu i mars lanserat en Limited Edition-kollektion med supersöta läppbalsam i Disneytema!

Jag har fått hem ett pressprov på tre av Disney-prinsessorna, och även fast det ser ut som någonting man köper på en leksaksaffär så kan jag inte låta bli att tycka att de är helt underbara haha!

De är sköna på läpparna, lätt färgade, doftar gott (kanske lite konstgjort) och är otroligt söta att ta upp ur handväskan och bättra på på tåget! Eller ge bort som en rolig present :) Även bra om man har barn med torra läppar, de både gillar förpackningen och de goda smakerna.

disney-lip-smacker

Lip Smackers läppbalsam har en ganska lång ingredienslista och jag är inte insatt i varenda punkt, men överst ser man i alla fall naturliga oljor och vaxer så det är ju bra! De är mjuka på läpparna, och inte jobbigt kladdiga på något vis.

- Annons -

Läppbalsamen kostar 26 kronor, men det finns även ett kit med 8 prinsessor på Lyko.se, Lip Smacker Disney Princess Party Pack* kostar 99 kronor!

disney lipsmaker

Lip Smacker Disney Shimmer Balm Cinderella* med vaniljsmak har en blå ton men man ser inte ihjälfrusen ut för det, men ja en lite kallare ton får man faktiskt på läpparna, men jag gillar det :)

Vaniljsmaken smakar sådär måste jag säga, jag tycker vanilj är gott att dofta på men inte så mycket att ha på läpparna, det känns lite för konstgjort.

Skimret är väldigt diskret också, det syns men ingenting som ser direkt glittrigt ut!

disney makeup

Kolla in alla Dinesy-läppbalsam som finns på Lip Smackers hemsida! Så söta!! :) ♥

- Annons -
Föregående artikelPåfyllning av Paese!
Nästa artikelGreen party makeup
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish