Ljus glittersminkning steg för steg

  - Annons -

  Hej på er!

  Hoppas ni alla har fått en strålande start på den nya veckan!

  Jag hade en väldigt intensiv vecka förra veckan med en hel del stora beslut och inre stress. Inget allvarligt men det blev många bäckar små :) Och eftersom jag även jobbade lördagen och kom hem jättesent då så kände jag på söndagen att “nej nu ska jag bara ligga i soffan”. Därmed blev det inget söndagsinlägg om min businessvecka förra veckan, men ni får två veckor i samma inlägg nu på söndag istället :)

  Den här sminkningen gjorde jag för alla som önskar en ljus festsminkning! Man tänker ju lätt att partysminkningar är mörka och intensiva, men det är ju inte alltid man vill ha en mörk sminkning. Då är glitter your best friend!

  Glitter får vilken sminkning som helst att kännas glammig och dessutom går det superfort! Den här sminkningen skulle man t.ex. kunna ha utan glitter på jobbet/i skolan, sen när man ska svira om till kvällen så duttar man på glitter och kanske byter läppfärg så blir det en helt annan look.

  - Annons -

  Jag själv hade denna sminkning med glitter även på jobbet och “klädde ner” med en mysig tröjklänning. Jag älskar att bryta av glittriga sminkningar med en mysig höstoutfit, det blir sån fin kontrast!

  Ansiktsprimer – Pixi Flawless & Poreless Primer
  Concealer – Pixi Pat Away Concealing Base (2 Nude)
  Foundation –
  glo Pressed Base (Golden medium)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Contouring – Paese Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese blush (35)
  Highlighter – Pixi Glow-Y-Powder (London lustre)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder

  Ögonbryn – glo Micro Brow Pencil (Raven)

  Läppar – Den matta läppstiftpennan glo Suede Matte Crayon (Rumor) och lite, lite av läppglansen glo Lip Gloss (Plumberry) duttat ovanpå.

  Alla produkter finns att köpa i min webbshop creativemakeup.se!

  Hade jag fått önska mig någonting ytligt i världen så hade jag önskat att glitter blingade lika fint på bild som det gör i verkligheten haha! Det är jättefint på bild men jag som ser verkligheten också tänker alltid “dom skulle bara veta hur fint det är egentligen!” :)

  1. Ögonskuggsprimer
   Rosabeige ögonskugga applicerat med en fuktad pensel på hela ögonlocket och upp i globlinjen, Paese Opal Eyeshadow Trio (Colorado)
  2. Glitter på hela ögonlocket och upp på globlinjen, men inte lika tjockt längs globlijen utan ganska glest så att det blir som en uttoning. Mood Wood Natural Glitter (Purple) fäst med Kryolan Cake Liner SealerNaturligt glitter som är biologiskt nedbrytbart i naturen woop woop!
   Svart eyeliner med vinge, Kryolan Cake Liner (Black)
  3. Silvervit ögonskugga i ögonvrån och under eyelinervingen, Paese Opal Eyeshadow Trio (Ice Queen)
   Ljus kajalpenna längs vattenlinjen och mellan fransarna under ögat, glo Eye Pencil (Peach)
  4. Samma glitter även under ögat
  5. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic Lash Mascara

  Klart!

  - Annons -


  En ljus glittersminkning är fint också när man vill se lite festlig ut men inte att det blir en hel partylook. T.ex. på julbord med jobbet! :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelPurple glitter smokey eyes
  Nästa artikelGlitter winter makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish