Ljusa gel-effect naglar

  - Annons -

  Ljusa naglar är så himla fint på sommaren tycker jag, fräscht!

  Jag har fått hem pressprov på massor av Yves Rochers nya nagellack, och en av de första jag blev sugen på var den ljusa nyansen Rose Perle* i gel effect-serien. Och med gel effekt menas kortfattat fin glans, jämnt resultat och väldigt bra hållbarhet. Och så här fina är mina naglar nu:

  IMG_5260_111

  Visst är nyansen superfin? Jag har målat två lager, samt haft baslack och topplack. Så fyra lager totalt, och ändå tycker jag att det torkade snabbt. Snabbt för att vara 4 lager i alla fall, mitt tålamod klarar oftast inte det annars haha.

  Baslack – Yves Rocher Flawless Base Coat*
  Topplack med gel effect – Yves Rocher Gel Effect Top Coat*

  - Annons -

  Gel effect-lacken kostar 69 kronor, och baslacket kostar 49 kronor.

  Jag har nu haft nagellacket i 4 dagar och det är fortfarande lika fint! Så även fast jag inte sett än exakt hur många dagar det håller så kan jag säga att det i alla fall håller bra och det känns inte som att det är på väg att bli fult än heller.

  Pyttelite som är avskavt i kanten på min högra tumnagel bara, men den används ju hela tiden och dessutom är min egen nagel under lite förstörd där också så även det är nog en bidragande faktor.

  ljust-nagellack

  Jag har målat två lager, men det är fint med bara ett också om man bara vill ha en uppljusande effekt!

  IMG_5244_111
  Två tummar upp! :)

  - Annons -
  Föregående artikelVideo – Pixi H2O Skintint
  Nästa artikelAtacama makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish