Ljusa nude-naglar

  - Annons -

  Nude-naglar är så otroligt fint tycker jag! Stilrent och fixat men smälter in väldigt bra och passar till allt. Älskar det!

  Nu vill jag rekommendera mitt nya favoritnagellack som är en beige/rosa färg i en perfekt nude-ton för personer med ljus hy.

  Jag fick det i ett pressutskick tillsammans med nyheterna från Apolosophy:

  IMG_5490_111

  Nya somriga nagellack från Apolosophy som ni hittar på bland annat Apoteket Hjärtat.

  - Annons -

  42 Raspberry Kiss är en hallonröd nyans, den röda färger blir mycket klarare på bild, den är mer mild röd i verkligheten.
  41 Hazy Taube är en neutral beige/brun/lila ton.
  40 Nude Apricot är en jättefin aprikosorange ton som också är väldigt mild i nyansen.
  39 Antique Pink är den beige-rosa färgen som jag tänkte visa er lite närmare i det här inlägget, jag tycker den är såå fin!

  IMG_5523_111

  Applicering
  Borsten är lagom bred och lätt att måla med. Nagellacket blir heltäckande efter bara ett lager vilket jag ÄLSKAR. Det är inte jättevanligt att det räcker med ett lager med så här ljusa nagellack, men denna är väldigt pigmentrik.

  Resultat
  Lacket är inte speciellt utjämnande, så man bör polera naglarna innan eller använda utjämnande underlack om man inte har släta naglar. Men i övrigt blir det superfint, glansigt och får en jämn och fin färg. Torkar snabbt också.

  Hållbarhet
  Jag har lite blandade naglar just nu, vissa är gel och vissa är slitna egna. På mina slitna naglar så skivar sig nagellacket ganska snabbt (men det tror jag de flesta skulle göra på dom naglarna) och på gelen så håller det superduperbra. Så det är lite svårt för mig att yttra mig om hållbarheten, det håller normal-bra skulle jag säga :)

  Pris
  39 kronor kostar dessa och finns på apotekethjartat.se som dessutom har fri frakt. Kap!

  Sammanfattning
  Jag har Antique Pink-lacket på både fingrarna och tånaglarna och tycker att färgen är klockren! Nästa gång jag använder det kommer jag kombinera det med ett under- och överlack. Med andra ord, det här nagellacket kommer användas flitigt i sommar.

  IMG_5539_111

  Fint va? :) Supersnyggt även på mörkare hudtoner, men då får man inte nude-effekten utan bara ett riktigt snyggt, ljust nagellack.

  Kram! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish