Locka håret utan värme

- Annons -

Jag gillar tanken av att kunna locka håret utan värme genom att sova med det på olika sätt, och har experimenterat en hel del med det den senaste tiden. Till exempel “hårknorrarna” jag skrev om för länge sen i detta inlägg.

Dock har jag inte testat någonting som blivit helt bra, antingen lossnar allt under natten eller så syns effekten inte så mycket. Jag är van vid mitt hår som är ganska lätt-format, men mitt lite grövre löshår från Hair Talk är inte lika lätt att jobba med på det sättet. En fläta ger fina vågiga lockar men annars har jag inte lyckats till 100%.

Men jag måste bjuda på resultatet från mitt senaste test – lite samma princip som knorrarna fast ändå inte riktigt. Resultatet blev inte snyggt, men lite roligt :)

Bilderna är lite dåligt fotade då jag egentligen inte planerade att publicera dom, men när jag väl lagt in dom på datorn så kunde jag inte låta bli hehe.

IMG_4678

- Annons -

Hade resultatet blivit bättre så hade jag kunnat visa steg för steg hur man gör detta, men kortfattat så tvinnar man en hårslinga och rullar upp den på en tygbit som man knyter ihop så att bollen håller sig på plats.

SAM_058666

Så här såg jag ut när jag vaknade, vilket ruffs haha!

- Annons -
Föregående artikelLight green
Nästa artikelI’m Blue da ba dee
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

4 KOMMENTARER

  1. Tänk dig det där, fast med 7 burkar volympulver och alla lockar åt olika håll (borde ju bara finnas två, men mitt hår är lite magiskt) så har du mitt hår om jag duschar på kvällen och lägger mig utan att fläta/sätta upp håret… Jag älskar mina lockar, men ibland kan de bli en aning för mycket…

  2. Snyggt! ;)
    Rulla upp på strumpor tycker jag funkar jättebra! Man delar bara håret i två delar och rullar upp varje del runt en strumpa och gör en knut med ändarna. Blir jättefint när man släpper ut det på morgonen :)

  3. En liknande princip är att använda strumpor. Kolla Youtube “curly hair with socks”. Funkade inte riktigt på dottern, men vi provade bara en gång.

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish