Lösögonfransar

  - Annons -
  Tänkte visa två olika sorters lösögonfransar för er idag :)
  Har inte sminkat någonting alls på bilderna nedan, för att ni ska se exakt hur fransarna sitter.
  Har använt en sån här ”eyelash strip” från Kryolan.
  Då klipper man en helt enkelt så lång frans man vill ha.
  Jag ”trimmade” den även lite så att fransrana innerst mot näsan blev lite kortare.

  Här är resultatet!
  (Ser lite roligt ut helt utan smink)
  Har även testat dessa enstaka fransknippen från Duralash!
  Man kan enkelt bestämma hur mycket och vart man vill ha tätare/längre fransar.
  Och just dessa fransknippen är jättesmarta då det är blandade längder i förpackningen!
  I vanliga fall är korta/medium/långa fransar i olika förpackningar. Men nu kan man variera längden för varje dag, kanske korta till vardags och långa till fest. Eller som jag gjorde, blanda och ta långa i ytterkanten och kortare längre in!

  Ett lite mer naturligt intryck.
  Jag själv gillar fransknippen bättre än hela, då jag har väldigt känsliga ögon och tycker det är jobbigt med en stor ”franslängd”. Och så föredrar jag på mig själv lite naturligare look på fransarna!
  Det är mycket man ska tänka på när jag sätter fast sina lösfransar, klippa till rätt bredd, böja sina fransar innan om man har väldigt raka ögonfransar, vänta en stund efter man satt på limmet innan man sätter fast fransen så att limmer blir mer kletigt än flytande, sätta fransen så nära sina naturliga fransar som möjligt osv.
  Men här är de tre saker jag tycker är viktigast:
  1 – Måla en eyeliner innan du lägger på fransarna, eller någon annan slags svart grund i franskanten, kanske lite svart ögonskugga. Det gör att lösögonfransarna smälter in bättre med de riktiga ögonfransarna och ser mer naturligt ut! Var noga med att täcka mellan fransarna ordentligt också, för att inte få det där ”mellanrummet” som annars kan uppstå.

  2 – Böj och vik själva lösögonfransen innan du lägger på den, för att få fransen mer formad. Då lägger den sig lättare så som du vill ha den! (Gäller även vanliga lösögonfransar som redan är lite formade)
   
  3 – Om du ska sätta fast enstaka fransknippen, var noga med hur du håller fransknippen när du ska sätta fast den. Då det är lätt hänt att man vinklar den åt olika håll så att fransarna inte pekar åt det håll dom ska.
  Jag använder det här Duolimmet för att fästa fransarna.
  Jag som annars inte använder lösfransar så ofta har inte jättemycket att jämföra med, men det är ju iallafall mycket bättre än det lim som ofta följer med fransförpackningarna!
  Limmet och fransknippen finns att köpa på Creativemakeup.se!

   

  Fråga om ni undrar någonting mer!
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish