Lotto

  - Annons -

  Jag brukar alltid vara glad, även om någonting är jobbigt så känner jag ändå glädje i mig. Men idag har huvudet spökat riktigt, har näst intill varit ledsen.

  Visste inte vad det berodde på, men efter att ha jobbat på ICA en hel dag så hade jag feber. Så det var förmodligen det som hade spökat tidigare också.

  Men av allt ont kommer någonting gott! Fick faktiskt en idé när jag var ”ledsen” och funderade på vad som skulle kunna göra mig glad.

  Jag ska vinna massa pengar!!!

  Miska har spelat lite på internet den senaste tiden, och vunnit. Så varför skulle inte jag kunna det? ;)

  - Annons -

  Så nu har jag suttit och läst en massa om lotto <--- (Länk) på en hemsida som har massa bra info om olika lottospel. Och så kan man få hjälp att välja nummer inför en dragning, om man har svårt att bestämma sig!

  Har bara testat spelat Bingolotto förut, och vunnt någon hundralapp ibland. Men har aldrig testat spela på nätet som Miska har gjort. Tycker det känns lite osäkert, men skulle absolut kunna göra det!
  Det bästa enligt mig är att lotto helt beror på slumpen, det krävs ingen skicklighet (mer än att ha tur) Man behöver liksom inte sitta och svara rätt på en massa frågor, eller veta vilka hästar som springer bäst.
  Drömvinsten bland lottospel ligger nu på 94 miljoner! Man blir inte lycklig av pengar, men oj vilken hjälp på traven 94 miljoner skulle vara ;)
  Så vad säger ni?
  Ska vi bli miljonärer? ;)
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish