Lucka 3 – Ekologisk handtvål

  - Annons -

  lucka-3

  Grattis Puck Larsson som taggade Jennifer Semper Egelstad, du vann gårdagens julkalender! Maila din adress till info@creativemakeup.se så skickar vi dig ett Paese Matte Nail Top Coat ♥

  Lucka nummer 3 innehåller ett fint kit med fyra ekologiska handtvålar från Sanctum! De kan även användas över hela kroppen som en duschtvål.

  Sanctum Organic Soap innehåller ekologisk macadamianötolja som är otroligt vårdande och rik på vitamin A, B och E samt mineraler. Macadamianötolja innehåller ca 20% pamitolsyra som finns naturligt i vårt underhudsfett och passar därför bra i anti aging-produkter.

  Av denna tvål blir du med andra ord inte bara ren, utan får en otroligt återfuktad och näringsrik hy på köpet, och kan spola ner det i avloppet utan dåligt samvete :)

  - Annons -

  q

  Kitet innehåller fyra olika tvålar:

  • Cedar Wood & Olive Leaf– Främjar hälsosam hud med antioxidanter, sammandragande och antiseptiska egenskaper.
  • Lemongrass & Witch hazel  Den kryddiga doften av Citrongräs, i kombination med sammandragande och antibakteriella egenskaperna hos trollhassel skapar en uppfriskande och renande upplevelse.
  • Rose Geranium & Calendula Den lugnande och rogivande blomdoften av Rose Geranium och införandet av ringblomma hjälper till att bevara och skydda.
  • Lavender & Chamomille De lugnande och milda egenskaperna hos lavendel och kamomill kombineras för att skapa en lyxig tvål. Införandet av lavendelblommor skapar en mild peeling.

  Så här tävlar du:
  ♥ Gilla Creative Makeup By Her på Facebook
  ♥ Tagga en vän i statusen ”Lucka 3”
  ♥ Du har då chansen att vinna detta kit med fyra ekologiska handtvålar från Sanctum!

  Det är okej att tagga flera vänner :) Lycka till!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish