Lucka 7 – Paese Makeup Base

  - Annons -

  Oj vad tiden går snabbt, vi är redan en hel vecka in i december och idag är det dags att öppna lucka nummer 7 i vår julkalender som är fullproppad med skönhetsprodukter och fina priser till er! :)

  Gårdagens tävling vann Vanessa Malm grattis till dig! Du kommer få hela två kit med fyra läppstift i vackra julförpackningar från Pixi, en till dig själv och en att ge bort till en vän! Maila din adress till info@creativemakeup.se ♥

  lucka-7

  I dagens lucka hittar ni två ansiktsprimers – Paese Makeup Base i både smoothing och illuminating som man antingen kan använda separata eller tillsammans med varandra!

  Ansiktsprimer används innan foundation för att jämna ut huden och får din foundation att se mer jämn och slät ut, och gör också att sminket håller längre.

  - Annons -

  Smoothing Base är anpassad för torr, känslig och normal hy. En primer som lugnar och återfuktar huden. Innehåller en stor dos av E-vitamin samt makadamianötolja som ökar hudens elasticiteten och har närande och föryngrande egenskaper.

  Illuminating Base är anpassad för en tråkig och livlös hy. Det är en lystergivande primer som tack vare ljusreflekterande micropigment ger din hy en fin glow. Kan användas i hela ansiktet eller enbart på de områden du vill ge extra lyster.

  Så här tävlar du:
  ♥ Gilla Creative Makeup By Her på Facebook
  ♥ Tagga en vän i statusen med lucka 7
  ♥ Då är du med och har chansen att vinna två stycken Paese Makeup Base!

  - Annons -
  Föregående artikelSilvrig nyårssminkning
  Nästa artikelDiamond Eyeshadow
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. när jag denna fick se,
   tänkte jag mamma ge.
   då hon är både snäll och söt,
   och förtjänar mer än en gammal gröt.
   hoppas att jag vinner denna tävling, men ingen grävling.
   Tack och hej!

  2. Detta har ingenting med kalendern att göra, men jag har noterat att du i vissa sminkningar har använt dig av glo minerals redness relief powder och skulle hemskt gärna uppskatta ett lite mer ingående inlägg om detta :-)
   Passar det ljushyade? Jag läste att man kan ha den innan foundation också, men hur funkar det då om man har en flytande bas? Ska man ha ett puder sedan ovanpå detta också eller räcker reliefen att fixera sin foundation med? Eller blir man väldigt gul av det? :-) Ha en toppendag!!

   • Oj! Glömde också hur applicerar man det på bästa sätt? Buffa som ett mineralpuder eller svepa! ;-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish