Lumene Arctic Sun Highlighter

  - Annons -

  Lagom till sommaren lanserade Lumene sina sommarnyheter som enbart säljs nu under sommaren. Kollektionen heter “Artic Sun Collection 2015” och består av ett highlighterpuder (som jag tänkte visa er idag) samt en lystergivande bronzing-kräm och ett gel effect-nagellack med rosé-bronzig ton. Underbara produkter!

  Jag har velat blogga om dom superlänge men lyckats slarva bort allihopa i vår mini-lilla lägenhet, hur nu det ens är möjligt. Fick pressprover på dessa för flera veckor sedan. Men för några dagar sedan så hittade jag dom äntligen i en påse som jag var helt säker på innehöll någonting helt annat haha.

  Så nu har jag testat och ska jag visa er det bronziga highlighterpudret “Lumene Arctic Sun Highlighter”, som jag föll för vid första användningen :)

  lumene

  IMG_8326_111

  - Annons -

  Pudret består av två olika nyanser, den ljusa ska vara helmatt står det i beskrivningen, men jag tycker att den är lite lystergivande ändå, men det är bara ett plus från min sida. Den mörkare är full med guldskimmer, det är supersmå korn så det ser inte alls glittrigt ut, men huden får en fin guldbronzig lyster som är hur fin som helst!

  Här ser ni de två nyanserna:

  IMG_8337_111

  När jag använder highlightern så sveper jag med en puderborste över hela dosan, och sedan applicera i ansiktets höga delar. Då blandas det ljusa och det guldiga och ger en diskret och fin lyster med en mild guldton. Superfin även i dekolletaget och på armarna. Och när jag har gjort det så tar jag en mindre borste och duttar mer i guldfärgen, och tar lite extra på kinderna där jag vill ha mer bronzig effekt.

  Har man mer bränna/mörkare hudton än mig så kan man ta den ljusa färgen på de höga delarna av ansiktet för en mer formande effekt, men för mig är den ljusa färgen inte tillräckligt ljus, den gör inte så stor skillnad på den fronten.

  Och jag kan allmänt tänka mig att ni med mörkare hudton kommer tycka om den här produkten ännu mer än mig, jag tycker att den är underbart, så kan bara föreställa mig hur fin den blir på er som har mer gyllenbrunt i huden att framhäva :)

  IMG_8329_111

  Hur fint är inte det här mönstret i dosan? Loooove ♥

  IMG_8329_1111

  Jag hittar inte kollektionen online, men de finns säkert hos alla vanliga återförsäljare för Lumene, Kicks, Åhléns osv. Den här dosan innehåller 9 gram och kostar 129:-.

  - Annons -

  IMG_8451_111

  Två tummar upp säger jag, och jag längtar tills jag blir mer solbrun, så kommer jag överkonsumera den här highlightern på hela kroppen :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish