Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel

- Annons -

Jag har fått hem pressprov på Lumenes nya dagkräm för oljig hy – Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel, och eftersom det inte är så bra för huden att byta hudvård så ofta så har jag inte planer på att fortsätta använda den en längre tid, men jag har testat den i tre dagar och tänkte berätta vad tycker! :)

Beskrivning på Eleven.se:
“En kräm-gel som med hjälp av antioxidanter från nordiskt hjortron och C-vitamin hjälper till att kontrollera glans, reducera synbarheten av porer och ge lyster! Denna kräm-gel är extra effektiv tack vare en speciell kapslingsteknik. Din hud får en naturligt matt look, och känns fräsch samt mjuk hela dagen!”

IMG_4578_111

Det är nämligen så att vi med oljig hy bör vara försiktiga med att på dagtid använda produkter som innehåller olja, annars kan huden bli ännu mer oljig efter ett tag. Men huden behöver ändå mycket fukt, så man bör inte slarva med insmörjningen bara för det!

Jag som har oljig hy kan av erfarenhet säga att vissa produkter som innehåller olja faktiskt funkar jättebra också, så finns det en kräm eller liknande som ni verkligen vill använda så se det inte som en deal breaker utan testa! Det viktiga är bara att oljan är lätt och går in snabbt i huden, då brukar det funka jättebra, i alla fall på min hy.

- Annons -

Men vill man vara på den säkra sidan så kan man välja en dagkräm som är helt fri från olja, och av det jag har testat så gillar jag Lumenes nya kräm jättemycket!

IMG_4583_111

Konsistensen är som en gel och går jättesnabbt in i huden, och huden känns verkligen återfuktad och len efteråt! Och dessutom så doftar den suupergott, väldigt sött och fräscht utan att bli stark.

Rent matthetsmässigt så är det inte en produkt som man märker resultat av direkt, inte jag i alla fall. Man kanske kan se resultat direkt om man tidigare har använt en produkt med olja som gör huden värre, men det är ingenting som jag har gjort.

Sammanfattning – Det känns som en väldigt härlig och bra dagkräm för er som letar oljefria produkter!

IMG_4573_111Rekommenderat pris är 169 kronor men Eleven.se säljer den just nu för 135 kronor!

Nu ska jag fixa mig lite torsdagsfin inför en rolig arbetsdag på Creative Make Up :)

Kram på er ♥

 

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish