Lumene Matifying & Pore Minimizing Primer

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om en ansiktsprimer som jag tycker är väldigt bra! Det är Lumene Matifying & Pore Minimizing Primer som mattar ner huden och gör porerna mindre synliga.

  Framför allt rekommenderar jag den för er med synliga porer, den jämnar ut huden jättebra och med Lumenes Blur Foundation ovanpå så kunde jag knappt se porerna längre : ) Jag har dock inte enormt synliga porer annars heller, men jag märker en betydlig skillnad!

  Ansiktet blir silkeslent och härligt, och primern är enkel att applicera.

  Primern håller huden matt längre också, inte riktigt lika länge som Paeses primer som jag använder annars, men absolut mycket längre än utan primer. Idag ska jag testa att blanda Paese och denna och se resultatet, Paese är bäst för oljig hy och denna är bäst för porerna, ska bli spännande att testa en blandning! Lumene påminner mer om L’Oréal Paris Blur Cream i resultatet.

  Primern innehåller 20 ml och kostar 129 kronor.

  - Annons -

  Den högra klicken är denna primer : )

  Två tummar upp!

  - Annons -
  Föregående artikelMystic Purple
  Nästa artikelMagic Mauves
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej. Ja har köpt just denna produkt. och i första anblick verkar den bra. Men jag tror jag gör något fel med den? När jag applicerar den så noppar den sig på huden i takt med att ja stryker in den, alltså blir krullad, ser ut som suddgummirester ungefär. Jag gjorde som hon i butiken sa och stryker bara på men den nopprar sig ändå, och när jag stryker på med Foundation så känns det som om primer lossnar? Märkt att de inte blir så lika lätt om jag smörjer ansiktet riktigt klibbigt innan jag applicerar primern, då följer den mer med i huden.

   Borde jag kanske köpt en annan typ av primer? Har du tipps på någon bra som motsvarar dennas prisklass?

   Med vänlig hälsning Cicilia
   ps. Tack för en bra blogg med mycket tips!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish