Lumene Matt Touch

Som skönhetsfreak och produktnarkoman hatar jag att det tar så lång tid för huden att vänja sig vid ny hudvård. Jag vill ju testa allt! På kroppen har jag ingen problemhy så där kan jag testa lite nya krämer hit och dit, men i ansiktet mååste jag ha balans och då funkar det inte att byta produkter hela tiden.

Jag har precis fått i ordning min hy efter att ha bytt hudvård ännu en gång (jag kommer skriva mer om det senare) och även fast jag är supernöjd med mina nya produkter, så måste verkligen bita ihop för att inte testa ännu en ny serie som faller mig i smaken.

Det är nämligen så att Lumene släppte i mars nya rengöringsserien “Arctic Touch” som finns för 4 olika hudtyper:
Normal/torr hy
Normal/blandad hy
Fet/blandad hy
Känslig hy.

Först och främst vill jag ge tummen upp för att “normal hy” finns i två inriktningar. Många har normal åt det torra hållet, medan andra har normal men åt det blandade/feta hållet, och det vore ju ologiskt om dom ska använda samma produkter bara för att deras hy räknas som normal. Så det gillas!

lumene-artic-touch-matte-touch
Vattenfast makeup remover, ansiktstvätt, ansiktsvatten, ansiktsmask och peeling.

Nu har jag fått hem “Lumene Matt Touch” för fet/blandad hy, och när jag läser om produkterna så känns det som att dom kan göra underverk! Varje gång jag läser orden “rengör på djupet” “drar samman porerna” “avlägsnar fett” “mattar ner huden” så faller jag pladask!

Produkter innehåller dessutom nordiskt björksocker (xylitol) för att normalisera hudens bakteriebalans som reducerar orenheter. Jag har produkterna hemma, men ändå är ha-begäret större än någonsin haha!

Jag funderar på att testa alla produkter en gång bara för att se känslan efteråt och hur effektiva dom känns, ansiktsmask och ansiktspeeling kan man ju recensera ganska bra efter bara en omgång, och sedan hur effektiva sminkrengöringsprodukterna är.

Det borde ju inte rubba balansen i ansiktet allt för mycket om jag återgår till mina vanliga produkter direkt efteråt, och dessutom kan det vara värt för att stilla mitt test-sug ;)

Hur låter det? Vill ni ha recensioner som beskriver hur produkten känns att använda och resultatet efter första användningen, utan att få veta hur det går i längden? (säg ja, säg ja, säg ja, säg ja..)  :)

I sådana fall fixar jag det inom kort, och den vattenfasta makeup removern för ögonen kommer det recension på ganska snart, för det har jag redan testat.

Kraam!

Föregående artikelSpoiled
Nästa artikelLila och rosa makeup

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

5 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish