Lumene nagellack – Gel Effect (Recension)

  - Annons -

  Här kommer min recension av Lumene nagellack, gel effect. Dessa nagellack finns att köpa på t.ex. Lyko.se (adlink).

  Jag är experternas expert på att förstöra nagellacket innan det hinner torka, jag har varken tid,  tålamod eller lust att vänta även om det går hyfsat snabbt med de flesta lack.

  För första gången har jag dock lyckats, trots att jag målade samtidigt som jag satt framför datorn (målade en hand i taget).

  Lumenes nya nagellack är nämligen helt suveräna!

  - Annons -

  Deras gamla nagellack tas bort ur sortimentet och ersätts av nya ”gel effect” som ska ge samma resultat som salongsnaglar. Fast man behöver inte någon uv-lampa som med vanliga gellack, utan detta är ett vanligt nagellack med gellackets positiva delar kan man säga.

  Lumene nagellack - Gel Effect (Recension)

  Lumene nagellack - Gel Effect (Recension)

  lumene gel effect

  Dessa finns att köpa på Lyko.se (adlink).

  För det första så är nagellacket väldigt ”flexibelt” och breder ut sig över nageln, så det blir inga ränder eller ojämnheter och du kan till och med dutta på lite extra på bara en del av nageln och resultatet blir ändå jämnt. Underbart tycker jag, speciellt behövligt nu då mina salongsnaglar under har tre ränder på sig som buktar ut lite från nageln. Det ser inte alls konstigt ut förutom när jag målar annat nagellack över – då syns ojämnheterna. Men detta lack jämnar till och med ut det!

  Även täckningen påminner om gellack, två lager och man har en perfekt täckning med väldigt fin glans. Färgen blir klar och fin och ser precis ut som i förpackningen. Jag la dock tre lager, för att jämna ut mina salongsnaglar under.

  Och det som jag älskar mest – det torkar så snabbt! Många nagellack blir ”dammtorra” snabbt men sedan när man klär på sig jackan så har man hack i allihopa. Men när dessa lack har torkat så är dom verkligen torra, och det går på någon minut bara! Love!

  Hållbarheten kan jag inte recensera till 100% själv, nästan alla nagellack sitter bra på salongsnaglar nämligen. Men jag målade naglarna med Lumenes lack i tisdags och dom är fortfarande lika fina! Ska be syrrorna med vanliga naglar att testa och se hur det sitter på dom.

  Lumene nagellack - Gel Effect (Recension)

  - Annons -

  Finns att köpa på Lyko.se.

  Jag har nyanserna Wild Strawberry (den corallröda) och den mörklila Moonlit på naglarna just nu. Snygg kombo tycker jag!

  Så med andra ord kan jag verkligen rekommendera Lumenes nagellack – gel effect, dom finns i 24 färger.

  Två tummar upp! 

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish