Lumene Wild Rose Creme Lip Gloss

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Lumene lanserar lagom till sommaren helt nya läppglans! Serien heter Wild Rose Lip Gloss och är uppdelad i två delar, matta och skimrande.

  Nu tänkte jag skriva om den matta serien Creme Lip Gloss som består av 8 färger:

  LumeneWildRoseCremeLipGloss99kr

   

  Färgerna är transparenta men pigmentrika (förutom den genomskinliga som jag inte direkt kan kalla pigmentrik hehe) och finns i både kalla och varma nyanser. Superfina tycker jag!

  - Annons -

  Det jag gillar allra mest är att även de ljusa färgerna blir snygga på mina mörka läppar. Eftersom jag har så mörka läppar så är det få ljusa och transparenta läppglans som blir snygga utan att jag ljusar upp läpparna med concealer först. Min mörka läppfärg vill gärna lysa igenom nämligen. Men dessa blir jättefina och ljusar upp läppfärgen jättefint :)

  Konsistensen är ganska tjock och krämig, och dessutom väldigt hållbar. Man känner liksom att man har någonting på läpparna, men jag tycker inte att den är jobbigt klibbig.

  Läppglansen kostar 99 kr och innehåller fröoljan från arktiska nypon som återfuktar läpparna, vårdar dem och gör dem mjuka!

  IMG_9461

   

  På bilden har jag nyansen 6 Bloom, som ser lite aprikosig ut men blir lite mer åt det rosa hållet på mina läppar. Glansen är som sagt transparenta och därför kan din naturliga läppfärg påverka hur färgen blir med läppglanset över.

   

  Me like!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish