Lypsylberoende

  - Annons -

  Emelie sa…
  ”Hiss! Så himlans snyggt. Skulle också vilja testa det där, men tyvärr blir mina läppar sååå torra av att ha läppstift (måste ha lypsyl hela tiden och de funkar ju inte med läppstift). Finns de nåt läppstift som inte är torrt? Eller har du några tips kanske? :)”

  Ja, sluta med lypsyl, bums! :)

  Det låter som att du har blivit lypsylberoende, och det är därför dina läppar är torra. Det är alltså inte läppstiftet som torkar ur dina läppar, det är helt enkelt som du säger – för att du inte kan ha lypsylen under.

  Lypsyl hjälper för stunden så att dina läppar känns mjuka, men den gör även så att läpparna slutar producera eget fett, vilket gör dom torrare och torrare, och du måste då smörja in oftare och oftare.

  lypsylberoende

  - Annons -

  När du slutar kommer det vara extremt jobbigt ett tag, då blir du jättetorr, men sedan börjar din egen producering att kicka igång igen och då kommer du klara dig utan lypsylen.

  När min pojkvän slutade med Lypsyl så klarade han av det tack vare att han smorde in läpparna med lite vaselin när han kände att det blev för  jobbigt, men inte ofta.

  Lycka till! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish