Lysröda naglar

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag fick hem ett rött nagellack från Yves Rocher för flera månader sen, men då hade jag svarta naglar (gjorda på salong) så det gick liksom inte att måla över med rött på den mörka basen – det blev bara brunt. Men jag målade på tånaglarna och blev förälskad i färgen!

  Nästa gång jag gjorde om naglarna, så la vi på massor av strasstenar, och då kunde jag ju inte heller ha det röda nagellacket över för det är ju inte snyggt att försöka måla runt all strass.

  Men nu kom jag på, att jag har ju vita naglar utan massa bling bling nu! Så jag kan äntligen testa det här nagellacket på fingrarna! :)

  “Rött nagellack, vad är det för speciellt med det, det är ju jättevanligt?”  tänker ni kanske nu. Men det här nagellacket har en så klar röd nyans, att den nästan ser lysande ut! Såå fin och ändå klassisk.

  Skärmklipp rubis

  - Annons -

  Yves Rocher Lystergivande nagellack i nyansen Rubis är det jag pratar om, och den kostar 75kr på Yvesrocher.se!

  Jag är i alla fall ganska säker på att det är den nyansen. Min heter 101 Rouge, men den nyansen finns inte kvar men det finns en som heter Rubis som har exakt samma produktbild så det borde vara samma nyans fast ett annat namn. Jag hade nämligen sparat bild på 101 Rouge, och kan därför se att det är exakt samma bild :)

  lysröda-naglar

  Snyggt va? :)

  Jag har fått en del nagelutväxt också som ni kanske ser. Det går inte att måla bort helt, men oj vad långa mina naglar känns nu bara för att jag har större del som är färgad! Jag blir mer försiktig med dom, som om dom var jättelånga, fast dom är precis samma längd som i morse ;)

  Och för er som missat det, mina naglar (förutom den röda färgen då) är gjorda av grymma Christina på Nails Uppsala, och mina läsare har 15% rabatt där om ni anger min blogg när ni bokar tid!

  Trevlig fredagskväll fina ni! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish