Magnetic Lash lanseras i Sverige

  - Annons -

  Det här kommer bli en riktigt spännande dag! Först ska ja förbi Creative Zone i Uppsala och hoppas på att kunna beställa löshår och boka tid till det.

  Sedan bär det iväg mot Stockholm där jag ska på Afternoon Tea på Grand Hotel, det är Magnetic Lash som ska lanseras i Sverige som jag fått inbjudan till, och jag är väldigt nyfiken på denna “revolutionerande” mascara som är väldigt omtalad!

  Jag vet inte mycket om den alls, men jag tror att den fungerar ungefär som Sheer Cover-mascaran jag lottade ut i bloggen tidigare. Att den har fibrer i en hylsa på sidan av som man applicerar efter mascaran, och sedan lägger man ett lager mascara till.

  Ni får mitt utlåtande efter lanseringen idag, jag hoppas vi får med oss en varsin mascara hem så jag kan testa och visa er. Men såhär på förhand så tror jag att det är en typisk “jättebra om man applicerar rätt och lagom-mascara” samtidigt som det är en “kladdigt och hemskt om man tar för mycket-mascara”. Men det återstår att se! :)

  10790692-1364225314-402590

  - Annons -

   

  Otroligt nyfiken!

  - Annons -
  Föregående artikelPlutiga läppar
  Nästa artikelBrun sotning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish